به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، بهادر اسدی با اشاره یه اینکه درصد بالایی از پروندههای قضائی کشور مربوط به تخلفات مرتبط با زمین است، گفت: یکی از اقدامات بسیار خوب در راستای نظارت و جلوگیری از زمینخواری و ساخت و سازهای غیرقانونی، ایجاد سامانه پنجره واحد مدیریت زمین میباشد که شفافیت بیشتری در حوزه مدیریت اراضی ایجاد نموده است.
اسدی به پایش اراضی کشور توسط این سامانه اشاره کرد و گفت: یک زیرسامانه با استفاده از تصاویر ماهوارهای اقدام به رصد و پایش اراضی کشور میکند و تغییراتی که فاقد مجوز از دستگاههای ذیربط باشد یا با مجوز صادره مغایرت داشته باشد را به عنوان تخلف شناسایی نموده و زمینه ایجاد یکپارچگی در حفاظت از اراضی کشور را فراهم میکند.
وی تصریح کرد: این سامانه نقش نظارتی بر تخلفهای گوناگون در حوزه زمین ازجمله ساخت و ساز غیرقانونی، تصرف و تغییر غیرقانونی کاربری زمین و فروش اراضی ملی و دولتی را دارد و همچنین صدور مجوزهای مرتبط با زمین از این درگاه انجام میشود.
اسدی تاکید کرد: پنجره واحد مدیریت زمین با مدیریت گردشکارهای بین دستگاهی و نظارت بر ارتباط میان متقاضیان خدمات حوزه زمین و دستگاههای اجرایی متولی صدور مجوزها و استعلامات این حوزه، ضمن پیشگیری از مفاسد زمینخواری، ارائه خدمات حوزه زمین به متقاضیان را تسهیل و تسریع مینماید.
وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف راهاندازی این سامانه ارائه آسانتر خدمات مربوط به این حوزه به متقاضیان است، افزود: ازجمله خدمات سامانه پنجره واحد مدیریت زمین میتوان به ثبت درخواست احاله مدیریت منابع طبیعی، استعلام زمین، تغییر کاربری، تفکیک، تجمیع، واگذاری و ساخت و ساز در اراضی و املاک اشاره کرد.
اسدی اضافه کرد: کاهش هزینه و سردرگمی شهروندان و همچنین کاهش زمان ارائه خدمات و صدور مجوزهای حوزه املاک و زمین از جمله مزایای این سامانه است.
وی در پایان پیشگیری از تخریب اراضی حساس کشور، پیشگیری از اتلاف منابع بیتالمال، کاهش پروندههای قضایی، پیشگیری از وقوع مفاسد حوزه اراضی و املاک کشور، جلوگیری از جعل استعلامات و مجوزها و ارتقاء مدیریت منابع حوزه اراضی و املاک به منظور تحقق حداکثر کیفیت خدمات با صرف بهینه منابع را ازجمله ویژگیهای سامانه مدیریت پنجره واحد زمین عنون کرد.
نظر شما