موسی قربانی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس هشتم، خرج پول‌های کلان برای تبلیغات انتخاباتی را یکی از مصادیق بارز بداخلاقی انتخاباتی عنوان کرد.

حجت الاسلام موسی قربانی در گفت‌وگو با خبرآنلاین با بیان اینکه قانون انتخابات کشور مصادیق تخلف و بداخلاقی انتخاباتی را به طور کامل روشن کرده است، گفت: هر اقدامی از سوی نامزدهای انتخابات مجلس نهم که بر خلاف قانون و بر خلاف شرع باشد، بداخلاقی انتخاباتی و سیاسی محسوب می‌شود.

قربانی توجه به اعتقادات دینی و شرعی را در فعالیت انتخاباتی نامزدها ضروری و مهم توصیف کرد و ادامه داد: نامزدهایی که در فعالیت و تبلیغات انتخاباتی خود اصول اخلاق اسلامی را فراموش کنند و به دروغ و تخریب و توهین به رقبای خود متوسل شوند، نمایندگان مورد اعتمادی برای مردم نخواهند بود و مردم با آگاهی که دارند از همان ابتدا رأی منفی خود را به چنین افرادی داده‌اند.

وی افزود: فردی که با روی آوردن به اعمال خلاف شرع همچون دروغ و توهین، به ایمان خود رحم نمی‌کند، به منافع و حقوق ملت نیز رحم نخواهد کرد و همین منفعت طلبی شخصی را در درون مجلس نیز ادامه خواهد داد.

نماینده مردم قائنات با اشاره به ریخت و پاش‌ها و اسراف‌هایی که در تبلیغات انتخاباتی برخی از نامزدها صورت می‌گیرد، تأکید کرد: خرج پول‌های کلان و هزینه‌های زیاد برای تبلیغ انتخاباتی به نوعی بداخلاقی انتخاباتی است، چراکه فردی که هدفش از ورود به مجلس شورای اسلامی، نمایندگی مردم و خدمت به مردم باشد، چنین اسراف‌کاری‌هایی را در شرایط اقتصادی کنونی جامعه روا نمی‌دارد.

قربانی دادن وعده‌های دروغین و غیرقابل اجرا به مردم را نیز یکی از مصادیق اصلی بداخلاقی انتخاباتی دانست و تصریح کرد: دادن وعده‌های بزرگ و غیرقابل دسترس ازسوی نامزدهای انتخاباتی عقلی و منطقی نیست چرا که امیدی به تحقق چنین وعده‌هایی وجود ندارد.

وی افزود: چنین وعده‌هایی ازسوی نامزدها، صرفا جهت فریب مردم و کسب رأی و شکست رقبای انتخاباتی مطرح می‌شود که این فریب‌کاری مصداق بارز بداخلاقی انتخاباتی است.

/27297

کد خبر 198934

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =