۰ نفر
۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۵

نماینده کمیسیون حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مهندسی فرهنگی پروژه ای نیست که از عهده یک شخص، ارگان یا مجموعه ای به تنهایی برآید، بلکه همه جامعه باید در این موضوع خود را مسئول بداند و در رأس همه، دانشگاه ها و دانشگاهیان قرار دارند.

به گزارش خبرآنلاین، عبدالله نظر زاده نماینده کمیسیون حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مهندسی فرهنگی در دانشگاهها که سال آینده با همت شورای عالی علم و فرهنگ وهمکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می شود اظهار داشت:مهندسی فرهنگی یک پروژه محض نیست بلکه در عین حال یک پروسه است که تدریجی و دائمی خواهد بود.
او با بیان اینکه ابتدا باید مقدمات آن فراهم شود گفت :اگر مهندسی فرهنگی انجام گیرد، فرهنگ آرمانی که شاخص های ارزشی آن در اصول کلی و اصول اعلامی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آمده است شناخته می شدو بعد آمایش فرهنگی کشور صورت می گیرد یعنی نقشه جغرافیایی فرهنگی ترسیم می شود. بدیهی است این مهم نیاز به یک پشتوانه نیرومند و همه جانبه مطالعاتی، تحقیقاتی و آموزشی دارد. اینجاست که نقش مراکز علمی و به ویژه دانشگاه ها و حوزه ظاهر می شود.
نظرزاده گفت: مطالعات، پژوهش ها و آموزش های علمی روشمند و هدفمند در حوزه فرهنگ با همه ابعاد و اجزایش باید انجام گیرد. این مسأله به بهره مندی از همه تخصص های موجود و بلکه طراحی تخصص های تازه و گشودن حوزه های مطالعاتی جدید در دانشگاه، حوزه و مراکز علمی و پژوهشی نیاز دارد. 
او معتقد است که مهم ترین کار دولت فکر برای رسیدن به مهندسی فرهنگی ترسیم وضعیت موجود نظام باورها، اعتقادات و مدعیات و مفروضات اساسی و همچنین ترسیم وضعیت نظام ارزش ها و نگرش ها و نظام نهادها و رفتارهاست. به علاوه باید وضعیت مطلوب نظام ها تصحیح شود و راهکارهای انتقال از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب نیز با استفاده از دولت فکر و شبکه گسترده ایده پردازی و برنامه ریزی علمی و کارشناسی صورت گیرد.
47232

کد خبر 199489

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین