به گزارش خبرآنلاین به نقل از اداره اخبار مجلس شورای اسلامی، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که روز گذشته از قبیله گرایی در فضای سیسای کشور انتقاد کرده بود، امروز هم در دیدار با هیئت رئیسه اتحادیههای تولید و صادرکنندگان فرش استان قم، از نبود بحث های جدی و مسائل کشور در رسانه ها انتقاد و تصریح کرد:ببینید رسانهها چند درصد بحث علمی و درست درباره مسائلی از قبیل توسعه و پیشرفت کشور دارند، اما در عین حال با تاسف مشاهده می شود که اغلب به دنبال قیل و قال سیاسی هستند.
عدم توجه علمی به مسائل اقتصادی به یک معضل تبدیل شده است
لاریجانی با اشاره به اینکه برخی مشکلات در کشور نمیگذارد که آنگونه که باید و شاید پیشرفت داشته باشیم، خاطرنشان کرد: بخشی از این مشکلات مربوط به بعد بین المللی است و بخشی نیز مربوط به عدم توجه علمی به مسائل اقتصادی است که در کشور به یک معضل تبدیل شده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در زمینه ارتباط بخشهای تخصصی با امور حاکمیتی برخی ضعفها وجود دارد که باید حل شود، گفت: در مجلس تلاش داشتیم که بخش تولید و سیاستگذاری را به یکدیگر نزدیک کنیم و راه را باز کردیم تا متخصصین امور مختلف حضور یافته و در کمیسیونها و صحن مجلس بتوانند نقطه نظرات خود را بیان کنند.
وی با اشاره به اینکه در قانون تسهیل فضای کسب و کار تلاش شده است که نگاه را در زمینه حمایت از تولید تسری داده و دائمی کنیم، اظهار داشت: در این شرایط شاهد هستیم که در روزنامه ای به ناحق نوشته میشود که این دفاع از یک درصد مردم در مقابل 99 درصد است، این مسئله نشان میدهد که فهم درستی در این زمینه وجود ندارد، چرا که اگر تولید در کشور جریان داشته باشد همه بهره مند میشوند.
زد و خوردهای سیاسی آفتی برای تولید
لاریجانی با اشاره به اینکه برخی افراد، زد و خوردهای سیاسی را در همه وجوه دنبال میکنند و این مسئله برای کشور یک آفت است، خاطرنشان کرد: کشور با رونق تولید توسعه مییابد و با رونق تولید و صادرات اشتغال ایجاد میشود.
وی اضافه کرد: اگر گفتمان مسلط در کشور سیاستزدگی، قبیله گرایی و زد و بندهای سیاسی باشد صدای تولید کننده و اهل تخصص به جایی نمیرسد و ما در مجلس هشتم تلاش کردیم که این فضا را باز کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برخی فکر میکنند متولی و قیم مردم بوده و مردم را اداره میکنند در حالی که نمایندگان مجلس، نمایندگان ملت بوده و هر نماینده مسئول همه ملت ایران است.
وی بیان کرد: نگاه اسلامی به مسائل ملت، نگاهی چند ارزشی است و باید نسبت به فرهنگ، دین و اقتصاد مردم توجه شود تا در همه بخشها پیشرفت و توسعه محقق شود.
دیگر اظهارات رئیس مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:
* رسیدگی به امور مردم یک مسئله حاشیهای نیست،.ببینید روزنامهها و رسانهها چند درصد بحث علمی و درست درباره توسعه و پیشرفت کشور دارند، متاسفانه اغلب به دنبال قیل و قال سیاسی هستند.
* باید گفتمان مسلط گفتمان پیشرفت و آبادی کشور باشد و باید کسانی که صاحب فن هستند در این زمینه حضور یابند و البته برخی هم هستند که هنری جز سر و صدا کردن ندارند و تلاش میکنند فضا را غبار آلود کرده تا حقایق دیده نشود.
* در شرایط فعلی باید بنیه داخلی از نظر توان اقتصادی تقویت شده و رویکرد دولت و کل حاکمیت به سمت تولید برود و اگر چنین شد شرایط به سمتی میرود که هیجانات به سمت رقابت توسعه سوق داده میشود.
* هر وقت که کشور از یک آرامش عقلانی برخوردار بود برای پیشرفت کشور توانستیم گامهای اساسی برداریم، اگر استراتژی نظام این باشد که شرایط تولید را در داخل سهل کرده و رونق اقتصادی را دنبال کنیم، این اقدام میتواند برای دشمن بازدارنده بوده و از سوی دیگر توان اقتصادی کشور را افزایش دهد.
* امیدوارم با حضور فعال همه اقشار ملت، انتخاباتی پر رونق و باشکوه داشته باشیم و مجلس آینده با ظرفیت تخصصی بالا تشکیل شود و انشاءالله همه تلاشها به سمت رونق و پیشرفت کشور و در مسیر درست سوق داده شود.
* توفیق یار ما بود و در چند سال اخیر جلسات مختلفی را با فعالان عرصه فرش برگزار کرده و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این بخش قرار گرفتیم.
*صنعت فرش از صنایع مهم برای کشور به شمار میرود. این بخش ضمن اینکه میزان اشتغال مناسبی در کشور ایجاد کرده در زمینه صادرات هنر و ذوق ایرانی هم موثر بوده است.
* فرش وجه فرهنگی و اقتصادی برای کشور دارد.باید تلاش شود که این صنعت رونق لازم را داشته باشد و ابعاد تجاری آن در داخل و خارج حفظ شود.
* برای صنعت فرش در مجلس چند کار مهم از جمله بیمه قالیبافان دنبال شده است.بحث بیمه قالیبافان میتواند آرامش روانی را برای فعالان این عرصه به دنبال داشته باشد.
/27212
نظر شما