به گزارش خبرآنلاین، نخستین شهردار تهران پس از انقلاب درباره این که استعفای او به موضوع اشغال سفارت ربطی داشت یا خیر گفت: «استعفای من به موضوع سفارت مرتبط نمی شد. دو موضوع نقش داشت نخست جنگ بود، با آغاز جنگ تحمیلی و تشکیل شوراهای محلی در تهران، مدیریت شهری نقش مؤثری در آموزش و پشتیبانی نیروهای جبهه ایفا میکرد. اما با وجود این تلاشها، برخی از مسئولان دولتی از جمله مرحوم آیتالله مهدوی کنی و سایر مقامات، تأکید داشتند که شهرداری تنها به وظایف خود از جمله جمعآوری زباله و خدمات شهری بپردازد و در سایر امور مداخله نکند. این دیدگاه محدودکننده، چالشی جدی برای شهرداری ایجاد کرده بود.»
توسلی گفت: «علیرغم ضرورت آشکار مترو برای تهران که در آن زمان جمعیتی حدود چهار و نیم میلیون نفر داشت، برخی وزرای دولت شهید رجایی با این طرح مخالفت کردند و آن را غیرضروری دانستند. در همین راستا، جلسات کارشناسی با حضور مهندس عبدالحسین ابراهیمی و دیگر متخصصان برگزار شد و همه به این نتیجه رسیدند که تجربه جهانی نشان میدهد شهرهایی با جمعیت بالای یک میلیون نفر به مترو نیاز دارند.»
توسلی همچنین به سخنرانی شهید بهشتی در مسجد امام خمینی اشاره کرد که تأکید داشت مسئولان در جمهوری اسلامی باید نظارت کامل روحانیت را بپذیرند. او گفت: «در پاسخ به این سخنان تاکید بر استقلال مدیریت شهری کردم و استعفا دادم که از سوی بنیصدر پذیرفته نشد و نهایتاً مرحوم مهدوی کنی با استعفای من موافقت کردند.»
۲۳۳۲۳۳
نظر شما