چه کسی سکان فوتبال ایران را در دست می گیرد؟ اگر 74 رای مجمع تنها برای گفته های خود احترام قائل باشند باید رای شان را بر اساس این 3 برنامه ارائه شده از سوی نامزدها در صندوق رای بیاندازند و رئیس جدید فوتبال را برگزینند.

مهدیه جباری:  در فاصله 48 ساعت تا زمان برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال ، تقریبا افکار عمومی به انتخاب گزینه مورد حمایت دولت برای فدراسیون فوتبال یقین دارد ، حتی اگر به طور مداوم از وزیر ورزش گرفته تا علی کفاشیان بگویند خبری از دخالت در مجمع فوتبال نیست و اعضای مجمع از امیر عابدینی گرفته تا ششگلانی ، رئیس هیات فوتبال آذربایجان شرقی این جمله را تکرار کنند:« مجمع به برنامه ها رای می دهد نه به نام افراد.»
برنامه ها ؛ هر 3 نامزد برنامه های پیشنهادی شان را اعلام کرده اند. برنامه هایی که قرار است بر اساس آن ها از اعضای مجمع رای بگیرند و برنامه منتخب بتواند سیاست گذار برای 4 سال آینده فوتبال ایران باشد.
حسین قریب کاندیدای منتسب به دولت در تنها مصاحبه مطبوعاتی خود از زمان ورود به عرصه انتخابات ، به ایسنا گفته است:« وزارت ورزش از بهترین برنامه حمایت می کند.»
او خود برنامه ای در نزدیک به 50 صفحه منتشر کرده که بر پایه ماتریسSWOT نوشته شده یعنی بر اساس شناسایی نقاط ضعف ، قدرت ، فرصت ها و تهدید ها. برنامه ای که شامل 3 دوره اساسی می شود. کوتاه مدت یکساله ، دوره 4 ساله میان مدت و چشم انداز 10 ساله.
در برابر برنامه او ، برنامه علی کفاشیان قرار دارد . رئیس فعلی فدراسیون که سعی کرده تا به دلیل مشغولیت اجرایی از کمیته های مشغول به کارش رئوس کاری شان را بگیرد و اقدام به گردآوری چشم انداز 4 ساله اش کند.
عزیز محمدی هم باشگاه ها و حوزه حرفه ای سازی فوتبالش را در راس برنامه هایش قرار داده. جدولی که در ادامه می بینید. نگاهی است به ایده های این سه کاندیدا برای پاسخگویی به چالش های اساسی فدراسیون فوتبال:
 

نام کاندیدا
تدارک تیم ملی
لیگ برتر
زیرساخت ها
درآمدزایی
کفاشیان
حضور مقتدرانه در بازی های مقدماتی
استانداردسازی تیم های لیگی و صدور مجوز حرفه ای
احداث آکادمی برای تیم های لیگ برتر و دسته یک ، برگزاری سمینارهای علمی ، کار روی پروژه های ویژه آسیا ، ساخت کلینک های مجهز پزشکی و ...
-
قریب
صعود تیم ملی به جام جهانی
کاهش تیم های لیگ به میزان امکانات واقعی فوتبال ایران
تجهیز کمپ تیم های ملی فوتبال ، ایجاد پرتال فوتبال کشور، تجهیز نرم افزاری فوتبال ،
کسب درآمدهای پایدار ، جذب حامیان مالی
محمدی
صعود به جام جهانی در همه رده های ملی
صدور مجوز حرفه ای ، استانداردسازی باشگاه ها
تقویت کمپ ، انتشار لوح های فشرده آموزشی برای مربیان ، برگزاری کلاس زبان برای عوامل و ...
کسب درآمدی واقعی و معقول بابت فروش حق پخش تلویزیونی ، جذب اسپانسرهای خارجی و ...


این رئوس برنامه های اساسی 3 نامزد انتخابات فدراسیون است. برنامه هایی که تنها فهرست وار کنار هم قرار گرفته اند و راهکاری ارائه نمی کنند . اگرچه برای مثال برنامه علی کفاشیان در بحث زیرساخت ها ، توانسته به جزئیات ، از برنامه هایش برای توسعه فوتبال اشاره کند اما هیچ راهکاری برای رسیدن به استقلال مالی فدراسیون ارئه نکرده. این مشکلی که بزرگترین چالش فوتبال یعنی دخالت های دولتی را در این سال ها همراه داشته است. یا عزیز محمدی در برنامه هایش اگرچه در مباحث استانداردسازی لیگ ، نکاتی شفاف دارد اما کلی گویی را در بسیاری دیگر از اجزای برنامه های او می توان دید و درباره برنامه حسین قریب هم ، او که تا 2 روز مانده به انتخابات ، هیج جزئیاتی از برنامه هایش ارائه نکرده ، تنها با کلیاتی از شرایط فوتبال این روزهای فوتبال مان و البته مختصاتی از علم فوتبال ، می خواهد راهی مجمع شود. آیا باید باور کنیم که اعضا از میان برنامه هایی که در آن برای برنامه های شان درباره حمایت از تیم های ملی نوشته شده صعود به جام جهانی و در بحث مالی دستاویز قصه نح نمای کپی رایت شده اند و از انتشار سی دی های آموزشی و کلاس زبان سخن گفته اند ، رئیس فدراسیون را بر می گزینند؟ بی شک باور اینکه حتی اعضای مجمع حتی یکبار برنامه های این 3 نفر را خوانده باشند هم دور از ذهن می نماید آن هم در شرایطی که هیچ یک از این 3 حتی به تشریح برنامه های شان نپرداختند و برنامه ای مثل 90 عادل فردوسی پور هم به دلایلی عجیب روی آنتن نرفت تا تردید ها درباره انتخاباتی که حتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم نسبت به نحوه برگزاری اش اشکلاتی را وارد می دانند ، بیش از قبل باشد. در نهایت اینکه ، برنامه های 3 نامزد چیزی بیش از تشریح فهرست وار رویا های شان نیست که بتواند سندی راهبردی باشد برایرای گرفتن از اعضای مجمع.
4141
 

کد خبر 201718

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین