ماجرای کودکی که به پلیس زنگ زد و شیرینی خواست/ عکس

کودک خردسالی با شماره اضطراری ۹۱۱ تماس گرفت و از پلیس، درخواست دونات کرد و پلیس محلی وارد عمل شد تا خواست این کودک را برآورده کند.

نادیا زکالوند: دپارتمان پلیس مور در اوکلاهما، یکی‌ از تماس‌های صوتی با شماره اضطراری ۹۱۱ را که اخیرا انجام شده بود در شبکه‌ اجتماعی گذاشت. در این تماس صوتی، صدای کودک خردسالی شنیده می‌شد که از پلیس «دونات اضطراری» می‌خواست.

ماجرای کودکی که به پلیس زنگ زد و شیرینی خواست/ عکس

این کودک خردسال که پسربچه‌ای شیرین‌زبان و مشغول بازی با تلفن هوشمند قدیمی بدون استفاده‌ای بود، بعد از درخواست دونات، به اپراتور دپارتمان پلیس گفت، «روز خوبی داشته باشی.»

ماجرای کودکی که به پلیس زنگ زد و شیرینی خواست/ عکس

تلفن‌های هوشمند قدیمی معمولا نمی‌توانند از شبکه‌های داده‌های پرسرعت استفاده کنند، عکس بگیرند یا موسیقی پخش کنند، اما با آنها هنوز می‌توان با شماره اضطراری ۹۱۱ تماس گرفت.

ماجرای کودکی که به پلیس زنگ زد و شیرینی خواست/ عکس

درخواست «کلوچه اضطراری» این پسربچه که نامش «بنت» است،‌ بدون پاسخ نماند و پلیس محلی با بسته‌ای دونات به خانه او رفت. پسربچه از دیدن جعبه دونات‌ها بسیار خوشحال شد و پلیس هم از این ملاقات تصاویری از ذوق کودک در شبکه‌های اجتماعی گذاشت.

منبع:

upi

کد خبر 2033375

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =