آقاتهرانی: ان‌شاالله این لحظات آخر است تا قانون حجاب ابلاغ شود/خدا نکند عامل منکر باشیم

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: از ۲۹۰ نفر نماینده مجلس ۲۰۹ نماینده نامه ابلاغ قانون حمایت از خانواده از طریق فرهنگ عفاف و حجاب را امضا دادند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرتضی آقاتهرانی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: کسانی که از قانون ایراد می‌گیرند، حتی یک بار هم آن را نخواندند. ۷ هزار نفر برای تدوین قانون عفاف حجاب وقت گذاشتند و مدت‌ها آن طول کشیده است.

به روایت ایلنا، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: خدا نکند ما از کسانی باشیم که عامل به منکر باشیم و ناهی از منکر نباشیم.

وی افزود: حجاب و عفاف نص صریح قرآن است و باید اجرایی شود، جزو ضروریات دین اسلام است‌. انشاالله قانون‌مند شود و زمانی که قانون شود برایش بودجه تهیه خواهد شد. ان‌شاالله این لحظات آخر است تا قانون ابلاغ شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: از ۲۹۰ نفر نماینده مجلس ۲۰۹ نماینده نامه ابلاغ قانون حمایت از خانواده از طریق فرهنگ عفاف و حجاب را امضا دادند.

آقاتهرانی تاکید کرد: با مراجع و علمای قم صحبت شده و نیاز است این قانون بیشتر تببین شود.

29218

کد خبر 2036466

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار