همکاری ستاره‌شناس ایرانی با ناسا در پروژه مشترک عکاسی زمین و فضا /عکس

بابک تفرشی، ستاره‌شناس ایرانی، اعلام کرد که امشب خسوف کامل از بخش‌هایی از آمریکا، اروپا، آفریقا، نیوزیلند و استرالیا قابل مشاهده خواهد بود. او که در پارک ملی گرند کانیون مشغول مأموریتی برای نشنال جئوگرافیک است، این رویداد را بخشی از پروژه عکاسی زمین و فضا معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بابک تفرشی، ستاره‌شناس آماتور ایرانی و مدیر پروژه عکاسی «جهان در شب» (TWAN)، در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد که امشب یک خسوف کامل از بخش‌های مختلف جهان قابل مشاهده خواهد بود. این پدیده نجومی حوالی نیمه‌شب در قاره آمریکا، هنگام طلوع خورشید در غرب اروپا و غرب آفریقا، و همزمان با غروب خورشید در نیوزیلند و شرق استرالیا رخ خواهد داد.

وی همچنین اشاره کرد که در حال حاضر در پارک ملی گرند کانیون، در مرز ایالت‌های آریزونا و یوتا، در حال انجام مأموریتی برای نشنال جئوگرافیک (NatGeo) است. این مأموریت بخشی از پروژه عکاسی "Above & Under" است که در آن تصاویر هماهنگ از زمین و فضا توسط وی و دان پتی (Don Pettit)، فضانورد ایستگاه فضایی بین‌المللی، ثبت می‌شود.

تفرشی در ادامه تصویری از خسوف ژانویه ۲۰۱۹ را به اشتراک گذاشت که با یک لنز ۶۰۰ میلی‌متری تله‌فوتو و پایه استار ترکینگ (Star Tracker) ثبت شده است. در اسلایدهای بعدی پست اینستاگرامی او، جزئیات زمان وقوع خسوف به همراه تصاویر شماتیک از مجله Sky & Telescope ارائه شده است.

همکاری ستاره‌شناس ایرانی با ناسا در پروژه مشترک عکاسی زمین و فضا /عکس

همکاری ستاره‌شناس ایرانی با ناسا در پروژه مشترک عکاسی زمین و فضا /عکس

۲۲۷۲۲۷

کد خبر 2037449

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =