آب مشهد با صرفه‌جویی مردم جیره‌بندی نمی‌شود

معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد با اشاره به مصرف سالانه ۲۶۰میلیون متر مکعب آب در این شهر گفت: تمام تلاش مدیران شهری مشهد برای تأمین آب این کلان‌شهر با توجه به خشک‌سالی‌های صورت گرفته در حال انجام است و اگر مردم مشهد در مصرف آب صرفه‌جویی کنند، مشکلی در تأمین آب شهر وجود نخواهد داشت.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، سیدحسن حسینی در گفتگویی با بیان اینکه با اشاره به مصرف سالانه ۲۶۰میلیون متر مکعب آب در مشهد، اظهارکرد: تمام تلاش مدیران شهری مشهد برای تأمین آب این کلان‌شهر با توجه به خشک‌سالی‌های صورت گرفته در حال انجام است و اگر مردم مشهد در مصرف آب صرفه‌جویی کنند، مشکلی در تأمین آب شهر وجود نخواهد داشت.

وی گفت: برای اجرای پروژه‌های مربوط به تأمین آب شهر مشهد، حدود چهار همت (هزار میلیارد تومان) بودجه نیاز است تا مشکلی در زمینه تأمین آب شهر مشهد وجود نداشته باشد.

معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد  با اشاره به اینکه «آب» یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های ما در مشهد است، افزود: هر هفته در مجموعه‌ای با حضور نمایندگان شرکت آب و فاضلاب، برنامه‌های ویژه‌ای برای پیگیری مسائل مربوط به آب و فاضلاب مشهد دنبال می‌شود. باید گفت که این جلسات به‌منظور شناسایی منابع جدید آب و همچنین ارتقای کیفیت آب شرب برای شهروندان انجام می‌گیرد.

حسینی تصریح کرد: با وجود جمعیت ۴ میلیونی مشهد و سالانه ۳۰ میلیون زائر، خوشبختانه تاکنون مشکلی در خصوص کمبود آب یا قطع آب در مشهد نداشته‌ایم؛ بر این اساس تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا از بروز هرگونه بحران آبی جلوگیری کنیم.

وی همچنین به برنامه‌های کاهش هدر رفت آب اشاره کرد و گفت: هدف ما کاهش هدر رفت آب از ۲۰درصد به ۷درصد است.

کد خبر 2051690

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار