كتاب رونمايي از باغ فدك، شرح توصيفي و تاريخي فدك از صدر اسلام تا سفر آيتالله هاشمي رفسنجاني به قلم آقاي حمزه خليلي در سه هزار نسخه از سوي انتشارات اساتيد قلم تهران منتشر شد.
اين كتاب به همراه نقشههاي دسترسي به فدك و بيش از 20 تصوير از حضور بيسابقه يك هيأت ايراني در باغ فدك، علاوه بر توصيف سفر آيتالله هاشمي رفسنجاني به شهر حايط و فدك، ماجراي تاريخي اين قطعه ارزشمند از زمان فتح پيامبر تاكنون را شامل ميشود.
آيتالله هاشمي رفسنجاني در پيشگفتار كتاب نوشت: از سالها قبل در اين انديشه بودم كه چرا فدك با آن همه اهميت در تاريخ اسلام، چون خورشيدي در پس ابرهاي فراموشي است.
وی افزود: هر وقت كه توفيق سفر به سرزمين وحي به دست ميآمد، اين فكر در من قوّت بيشتري ميگرفت.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: در آخرين سفرم، يعني در سال 1387، با اصرار به رفتن و در نهايت با هماهنگي مسئولان عربستان سعودي به منطقه فدك رفتم.
آيتالله هاشمي رفسنجاني نكته مهم سفر را مظلوميت حضرت فاطمه(س) دانست و با اشاره به گفتگوي شب قبل از سفر خويش با آيتالله مرحوم العمري گفت: ايشان به عنوان بزرگ شيعيان مدينه صريحاً ميگفت: «هيچ اثري از فدك نمانده است و شما در آنجا فقط بيابان ميبينيد.»
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: صبح روزي كه به طرف منطقه فدك حركت كرديم، فكر نميكرديم در آن سوي آن جاذبههايي كه ازدل بيابانهاي بيآب و علف ميگذرد، منطقهاي سرسبز نهفته باشد و وقتي در مسير به دوراهي شهرك الحائط رسيديم و كلمه «فدك» را زير تابلوي ورودي شهر ديدم، انگار خدا مرا به آرزوي ديرينم رساند.
وی افزود: خاطره آن سفر و توضيحات مردي با ريش قرمز از اهالي فدك كه بازنشسته بخش ارشادشان است، اگرچه به صورت مختصر و گزينشي از صداوسيما پخش شد و حق مطلب ادا نشد و نخواهد شد، اما سازمان حج و زيارت و روزنامه جمهوري اسلامي گزارشي از آن سفر تهيه و منتشر كردند و به ادلّهاي كه بر خوانندگان پوشيده نيست، در نشر آن اهتمام مناسب به كار نرفت.
هاشمی افزود: البته همان تصاوير مختصري كه تهيه كرده بوديم، هنوز دست به دست در بين عاشقان اهل بيت(عليهمالسلام) ميگردد و از ما درخواست انتشار وسيع آن را دارند.
وی در ادامه نوشت: هر كاري كه ما شيعيان براي معرفي فدك به مسلمانان و جهانيان بكنيم، تلاشي مقدس در جهت مقابله با كينه كساني است كه به ناحق سعي در كتمان حقايق دارند.
هاشمی در بخش پاياني اظهار اميدواري كرد: شاهد روزي باشيم كه غبار فراموشي از آثار اسلامي، مخصوصاً اتفاقات و اماكني كه به نحوي به اهل بيت(ع) مربوط ميشود، زدوده شود و جوامع اسلامي از انوار معنوي آنها در جهت تقويت بنيه ديني استفاده نمايد.
1717
نظر شما