به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ اکرم نجفی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان قزوین اظهار کرد: توسعه فرهنگی و اجتماعی صرفاً با اجرای برنامه های موقت محقق نمی شود و زیربنای آن داشتن برنامه ای جامع و مدون و حرکت بر مبنای رویکردهای برنامه محور است.
وی با اشاره به اینکه در همین راستا برنامه ای تحت عنوان یکشنبه های فرهنگی و اجتماعی در سطح استان اجرا می شود، افزود: در دولت چهاردهم در حوزه های اجتماعی، پیشگیری بر کنترل و درمان اولویت دارد و بر همین مبنا اغلب اقدامات و برنامه ها با رویکرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی و تقویت نشاط و انسجام و سرمایه اجتماعی متمرکز هستند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین ادامه داد: استان قزوین در قیاس با سایر استان های کشور در انواع آسیب های اجتماعی عمدتاً در رده های میانی قرار گرفته است و این وضعیت ضرورت اتخاذ رویکردهای برنامه محور و توجه ویژه به حوزه های اجتماعی را بیش از پیش آشکار می سازد تا بتوان با اقدامات به موقع، در کنترل و کاهش آسیب ها و مسائل اجتماعی نقش ایفا نمود و فضایی مناسب و در شأن قزوین که همواره به دارالمؤمنین نیز نامیده می شود، فراهم کرد.
نجفی خاطرنشان کرد: استان قزوین از فقدان یا کمبود زیرساخت های فرهنگی و هنری مناسب، پایدار و در دسترس برای همه اقشار جامعه رنج می برد و بدون تقویت این زیرساخت ها، حتی بهترین برنامه ها هم به نتیجه مطلوب نمی رسند.
وی افزود: بنابراین دلایل، برنامه یکشنبه های فرهنگی و اجتماعی با جدیت دنبال می شوند و امیدواریم این برنامه بتواند مشکلات حوزه های فرهنگی و اجتماعی کاهش و زیرساخت های این حوزه تقویت شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین با اشاره به چگونگی اجرای برنامه یکشنبه های فرهنگی و اجتماعی بیان کرد: ابتدا مدیریت ارشد استان از پروژه ها و زیرساخت ها بازدید می نمایند و پس از بررسی مسائل و مشکلات و ارائه راهکارهای لازم، در صورت نیاز به پیگیری و اقدام از سوی وزارتخانه ها و سازمان های ملی، برنامه های دیدار با وزار و مقامات کشوری برگزار می شود و پیگیری ها تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت.
نجفی یادآورشد: به موازات این اقدامات، دیدارهایی با سرمایه های انسانی ارزشمند استان اعم از پیشکسوتان عرصه های فرهنگی و هنری، نخبگان علمی، مدال آوران، جوانان، زنان و دختران با هدف تکریم آنان و بهره گیری از این ظرفیت های باارزش برای افزایش انسجام و همبستگی اجتماعی و اثرگذاری در عرصه های اجتماعی و فرهنگی برگزار می گردد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین عنوان کرد: در این برنامه ها تا به امروز بیش از ۴۰مصوبه به تصویب رسیده است که تمامی آنها برای اثرگذاری هرچه بیشتر موضوعات فرهنگی و اجتماعی اثرگذار خواهد بود.
نجفی اظهارکرد: از مهمترین مصوبات این طرح می توان به اخذ مجوز ماده ۲۳ برای ساخت بیمارستان ۷۰۰تختخوابی قزوین، تجهیز و راه اندازی مرکز درمان ناباروری بیمارستان ولایت، تخصیص اعتبار تکمیل طرح توسعه بیمارستان شهید رجایی، برنامه ریزی جهت احداث ساختمان جدید بیمارستان بوعلی، رفع کمبود فضاهای آموزشی و مدارس با احداث ۱۳۱مدرسه و ۸۹۵کلاس درس در سطح استان اشاره کرد.
وی افزود: همچنین بازسازی ۴۰۰مدرسه فرسوده و قدیمی در سطح استان، تعیین تکلیف پروژه ملی تالار شهر قزوین، تخصیص اعتباری بالغ بر ۴میلیارد تومان برای خرید تجهیزات صداوسیمای مرکز استان، تخصیص اعتباری بالغ بر ۳.۷میلیارد تومان برای تکمیل ساختمان های کانون پرورش فکری قزوین و ضیاء آباد نیز در این طرح درنظرگرفته شده است.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین خاطرنشان کرد: استانداری قزوین برای ادامه این مسیر هم برنامه ریزی گسترده ای را انجام داده است و در ۴بخش تقویت زیرساخت ها و رفع کمبودها، توسعه نهادهای اجتماعی و اهتمام بیشتر برای آگاهسازی عموم مردم اقدام خواهد کرد.
46
نظر شما