سلطه پولدارها بر دانشگاه‌های دولتی؛ نفر اول کنکور فقط ۳۰۰ میلیون کتاب اطرافش چیده بود

یک استاد دانشگاه به خبرآنلاین گفت: ورودی دانشگاه‌های دولتی دهک‌های اقتصادی بالای ۶ هستند، دانش‌آموزانی که از نظر اقتصادی برخوردار نیستند نمی‌توانند وارد دانشگاه‌های خوب شوند.»

مظاهر گودرزی: شکاف میان دهک‌های بالای اقتصادی با دهک‌های پایین در جامعه حالا خودش را در مسائل آموزشی نشان می‌دهد، نظم و نظام آموزش کشور مسیری طی کرده که دست هرکسی به دانشگاه‌های معتبر داخلی نرسد، بلکه فقط گروه‌های برخورددار اقتصادی باشند که آرزوی تحصیل در این دانشگاه‌ها را به واقعیت تبدیل می‌کنند، طوری‌که حالا می‌شود گفت عدالت آموزشی تقریباً فراموش شده است. به‌گفته یک کارشناس آموزش: «شکاف بین مدارس دولتی و خصوصی افزایش پیدا کرده، دانش‌آموزانی که در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند، امکانات بهتری دارند، اما در مدارس دولتی، مشکلات مالی باعث شده کیفیت آموزش کاهش پیدا کند.»

محمدرضا نیک‌نژاد قبل‌تر به خبرآنلاین گفته بود: «خصوصی‌سازی آموزش در سال‌های اخیر گسترش پیدا کرده، وقتی بخشی از مسئولیت آموزش‌وپرورش به بخش خصوصی سپرده می‌شود، کیفیت آموزشی برای اقشار ضعیف کاهش پیدا می‌کند، چون بسیاری از خانواده‌ها توانایی پرداخت هزینه‌های مدارس غیردولتی را ندارند. در حالی که آموزش‌وپرورش باید یک نهاد کاملاً دولتی و حمایتی باشد. وضعیت آموزش‌وپرورش در ایران مطلوب نیست و روند نزولی دارد.»

همچنین علی امرایی، عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت قبل‌تر درباره عدالت آموزشی و کیفیت آموزش در مدارس دولتی به خبرآنلاین گفته بود: « برخی از مدارس دولتی از کیفیت لازم برخوردار نیستند و از طرفی کتاب‌های درسی ما لاغر شده است و برعکس شاهد چاق شدن کتاب‌های کمک آموزشی هستیم، ضمن این‌که کمبود معلم هم داریم، همه این عوامل سبب ضعف تحصیلی دانش آموز در مدارس دولتی می‌شود.»

سلطه پولدارها بر دانشگاه‌های دولتی؛ نفر اول کنکور فقط ۳۰۰ میلیون کتاب اطرافش چیده بود

قبولی دانشگاه‌های دولتی دهک‌های بالای اقتصادی هستند

کاهش کیفیت آموزش در مدارس دولتی درحالی دست دانش‌آموزان دهک‌های متوسط روبه پایین را از قبولی در دانشگاه‌های معتبر دور کرده که افزایش کیفیت آموزش در مدارس غیردولتی به مدد پول و هزینه‌های هنگفتی که در آن‌ها می‌شود سبب شده بخش زیادی از قبولی‌های دانشگاه‌های معتبر سهم گروه برخوردار اقتصادی باشد. در این‌باره مهدی حسنلو، استاد دانشگاه تهران و سرپرست سابق اداره کل امور خوابگاه‌های این دانشگاه  به خبرآنلاین می‌گوید: «گزارشی خواندم که ورودی دانشگاه‌های دولتی دهک‌های اقتصادی بالای ۶ هستند، یعنی دانشجویانی که از گروه‌های برخوردار و متوسط از نظر اقتصادی هستند بیشتر در دانشگاه‌های دولتی قبول می‌شوند.»

او ادامه می‌دهد: «این خبر هم خوب است هم بد؛ خوب است چون کمتر با فقر و گرفتاری دانشجویان مواجه هستیم، اما بد بودن از این منظر که بچه‌هایی که از نظر اقتصادی برخوردار نیستند نمی‌توانند وارد دانشگاه‌های خوب شوند، یک عکس از نفر اول کنکور تجربی سال قبل منتشر شد که در اطراف‌شان کلی کتاب چیده شده بود، گمان می‌کنم قیمت آن کتاب‌ها حدود ۳۰۰ میلیون تومان بود، بدون در نظر گرفتن هزینه‌های  کلاس‌ها کنکور؛ با این وجود منکر وجود دانشجویان نیازمند در دانشگاه تهران نمی‌شوم، اما بدانید که امروز ورودی دانشجویان از میان بچه‌هایی هست که از منظر اقتصادی برخوردار هستند.»

سلطه پولدارها بر دانشگاه‌های دولتی؛ نفر اول کنکور فقط ۳۰۰ میلیون کتاب اطرافش چیده بود

سهم کم دانش‌آموزان مراکز دولتی از قبولی‌های زیر ۳ هزار در دانشگاه

گزارش‌های منتشر شده توسط مرکز پژوهش‌های مجلس هم سلطه گروه‌های برخوردار اقتصادی در قبولی دانشگاه‌ها را نشان می‌دهد، همین چند روز قبل ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد، مهدی موحدی بکنظر، تحلیلگر مسائل اقتصادی در این ویدیو گزارشی از مرکز پژوهش‌های مجلس ارائه داد، او گفت: «به استناد گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در سال ۱۴۰۲ بیشتر کسانی‌که در دانشگاه‌های تهران، شریف، علامه طباطبایی، یعنی دانشگاه‌های موثر کشور قبول شدند از دهک‌های پر درآمد کشور هستند، تقریباً حدود ۷۵ درصد دانش‌آموزان پشت کنکوری دانشجویان دولتی هستند اما حدود ۲ درصد از قبولی‌های زیر رتبه ۳ هزار در دانشگاه‌ها دانش‌آموزان مراکز دولتی هستند. یعنی عملاً سرنوشت محتوم نظام آموزشی کشور ما به این سمت می‌رود که دیگر نمی‌تواند نماینده گروه کارگر و قشر ضعیف و متوسط به پایین جامعه باشد. والدین بیشتر دانشجویان دانشگاه‌هایی مانند شریف دیگر کارگر نیستند.»

این شکاف طبقاتی حتی در جوامع لیبرال هم به این شدت دیده نمی‌شود

درهمین‌باره محمد داوری کارشناس آموزش و مشاوره تحصیلی در مدارس به خبرآنلاین می‌گوید: «تنوع مدارس یکی از مصادیق نقض عدالت آموزشی است، سال به سال سهم مدارس دولتی عادی در کسب رتبه‌های برتر کنکور کاهش یافته است، در مقابل درصد قبولی دانش‌آموزان مدارس تیزهوشان، نمونه دولتی، غیرانتفاعی و مدارس خاص بسیار بالاست که این موضوع نشان‌دهنده رقابت نابرابر و شکست بسیاری از افراد است.»

او ادامه می‌دهد: «در نظام‌های آموزشی کشورهای توسعه‌یافته این میزان تنوع مدارس وجود ندارد، از نظر اجتماعی و فرهنگی نیز این موضوع آسیب‌های جدی به همراه داشته و باعث طبقاتی شدن و چندگانگی در نظام آموزشی شده است، این شکاف طبقاتی حتی در جوامع لیبرال هم به این شدت دیده نمی‌شود.»

۲۳۳۲۳۳

کد خبر 2068067

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 39
  • نظرات در صف انتشار: 194
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آینده ساز IR ۰۸:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    189 5
    بله کاملا درسته از دوستان از آشنایان هرکس خرج کرده رشته های تاپ قبول شده
  • ایرانی IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    179 9
    باسلام.بنده خیلی وقت هست که به این موضوع اشراف کامل دارم اما کیست که بشنود وباورکند وکاری کند...بله بچه های برخوردارازتمام امکانات بهره میگیرند ویک بچه کند ذهن را با کمک پول وزور استادهای مختلف وهزینه های گزاف تبدیل به قهرمان میکنند درحالی که بچه ی زرنگ بی بضاعت با کمترین امکانات در مدرسه دولتی تنها با اتکا به کتابهای ساده درسی بدون کوچکترین هزینه .با رقبای قدرازلحاظ مالی رقابت میکنند و متاسفانه صندلیهای دانشگاه از آن برخوردارها میشود واینها نمی‌توانند هرچقدرهم زرنگ باشند به حق شأن برسند و همیشه چندقدم عقب میمانند....با اینکه لیاقتشان خیلی بیشتر ازاین هست...‌.
  • محسن IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    182 6
    وقتی تعلیم و تعلم در حوزه کاسبی دارد و کاسبان تعلیم تربیت شکل گرفت سطح علمی پایین آمد و تبعیض ایجاد شد دولت خیال کرد هزینه او کم شده در صورتی که نابودی آموزش و پرورش را به همراه داشت نسلی با ریشه فکری تبعیض رشد کردن. که ریشه این حکومت خواهند کند در صورتی که آموزش و پرورش سرمایه گذاری است نه هزینه اگر بودجه حوزه علمیه و تبلیغات اسلامی کم میکردند و به آموزش و پرورش میداند چنین هنجار شکنی و بی بند باری در نسل حالا نبود
  • کامران IR ۰۸:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    144 2
    نویسنده عزیز این حرفها درست البته با سیاست دولتهای مختنف برای شانه خالی کردن از قانون اساسی برای آموزش رایگان مدارس و دانشگاههای غیر انتفاعی تاسیس شد که خانواده ها از صفر تا صد فرندانشان را مجبورند از جیب پرداخت کنند پس انتظار آموزش بهتر با توجه به پرداخت از جیب خانواده را دارند قانون اساسی مملکت را اجرا کنید بعد مسله انواع سهمیه ها در کنکور در آزمونهای مختلف و دکترا و انتخاب رشته ها و استخدام و انواع مجوزهای کاری و اقتصادی باعث شده کسانی به جاهای بالاتر و مقاطع بالا راه یابند که نسبت به رقابت آزاد سواد کمتری دارند و هوش سوادی کمتر ، سیستمهای کشور راببینید همه متوجه هستندکه اوضاع خوب نیست که پیامد همین قوانین و رانتها دولتی است
  • IR ۰۸:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    پولدار چیه ؟ همه امتیاز دارهای بی سوادن
  • IR ۰۸:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    در ایران فقیر بدبخت تر و غنی به اوج رسیده است تا موقعی که ثروت نباشد علمی نیست پدر بی پول نتیجه فرزند بدبخت
  • IR ۰۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    توانا بود هر که دارا بود!
  • IR ۰۸:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    96 5
    درمقطع دکترای هوافضای شریف یکی از اساتید گفت همه دانشجویان دکترا از ثروتمندان هستند !!برای همین ما چون ازطبقه متوسط بودیم با حربه جامع اخراج شد .
  • حمید IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    واقعاً دیدگاه ضعیف استاد دانشگاه کشور و تحلیل غلطش مایه تأسفه. استادی که هنوز نداند قشر مرفه کشور خود را به زحمت نینداخته و به خارج کشور مهاجرت کرده و یا بدون دردسر وارد بازار و کسب و کار خانوادگی شان می شوند، نباید در مورد این چنین مسائلی اظهارنظر کند. همان نفر اول کنکوری که مدعی هستید از قشر مرفه جامعه است و تمام دانش آموزان سخت کوشی که با توجه به تمام نابسامانی ها و معضلات اجتماعی و استرس وارد شده از طرف مسؤلان برگزاری کنکور، در حال درس خواندن و تلاش برای ورود به دانشگاه هستند، غالباً از قشر متوسط کارمندی و یا کارگری جامعه هستند که بخش قابل توجهی از درآمد خود را صرف دانش آموز خود می کنند تا جامعه از این وضعیتی که هست بدتر نشود.
  • mirmal IR ۰۸:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    کشورقبضه پولداراست هیچیشونم نمیشه وکاراشون ردیف ردیف جوری شدیم که فکرمیکنیم دراون دنیام بایددست به دامن پولداراشیم
  • من ایرانیم IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    75 3
    که عجب یک نفر واقعیت آموزشی را درک کرد اما چه فایده
  • معلم IR ۰۹:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    67 6
    سلطه پولدار از پایمال کردن حق روستائیان و شهریهای بی بضاعت مخصوصا که در نظام آموزشی در مدارس نمونه دولتی و تیز هوشان و نخبگان شیوع پیدا کرده اما بچه پولدارها ۹۰درصدشان بخاطر رفاه زیاد عقب مانده هستند ولی می خواهند بچه هایشانرا نمونه بدانند اما آقازاده بی خاصیت از کار درمی آیند وهیچ عمل مثبتی در کارشان وجود ندارد وکشور را دچار چالش کرده ومیکند
  • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    نماد طبقاتی شدن آموزش در کشور، اتفاقات 1401 دانشگاه شریف بود. وقتی که ته مطالبه عده‌ای دانشجوی بچه‌مایه‌دار شده بود نشخوار کردن در سلف مختلط و نهایت کنشگریشون شده بود نشون دادن انگشت وسط.
  • S. Mirghaderi IR ۰۹:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    58 2
    سلام. حالا مقصر چه کسی هست و چه کار باید کرد ؟ صرف بیان مشکلات و بدون دادن راه حل بجز ناراحتی چه به دنبال دارد ؟ مگر بعضی مقامات خودمان مدارس شیک خصوصی و یا حوزه های علمیه لاکچری در تهران مالک نیستند ؟ انصاف هم خوب است .
  • IR ۰۹:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    115 9
    من فارغ‌التحصیل امیرکبیرم. فضای امروز دانشگاه‌های تهران اصلا شبیه 20 سال قبل نیست. بشدت فانتزی و کافه‌طور شده و همه‌چیز نمایشی و پوچ. تیپ دانشجوی 20 سال پیش امیرکبیر، بچه درس‌خون و عمدتا از طبقات زحمتکش بود. الان تیپ دانشجوها شده قلیون‌کش و قهوه‌خور و ... . اکثرا هم بالاشهری و به فکر اپلای کردن. پول بیت المال روحرومشون میکنیم
  • ترابیان IR ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    59 4
    مشکل اصلی دانش آموزان بی ثباتی در نظام آموزشی و برگزاری کنکور است و تصمیمات خلق الساعه و بازی با روان دانش آموزاناز اول انقلاب چند بار کنکور را تک مرحله‌ای یا دو مرحله ای کرده اند
  • IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    49 2
    شاید معنی عدالت همین باشد!!!!
  • IR ۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    46 85
    الان چه ربطی به لیبرال داشت؟ کتابخوانه های عمومی پر از کتاب های کمک درسی است. رایگان هم در اختیار همه است. مسئله این است که طبقه فقیر اصلا ذهنیت این که با درس دانشگاه خواندن به جایی می رسد را ندارد. بالاترین آمار ترک تحصیل را در سال های اخیر داریم. علت چیست؟ متاسفانه آدرس درستی نمی دهید. چه کسی در ایران تحصیل و مدرک تحصیلی را بی ارزش کرد؟ آیا الان انتصابات و استخدام ها بر اساس مدرک تحصیلی با کیفیت یا دانش افراد است؟
  • ناصررضوي IR ۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    77 5
    پول دارها با پول به دانشگاه هاي خوب مي روندولي چون با پول رفتند در نتيجه كيفيت در دانشگاه پايين مي آيد،اين نتيجه تبعيض موجود در كشور به ظاهر اسلامي است.
  • حسین IR ۰۹:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    24 1
    😔بدون شرح
  • IR ۰۹:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    58 2
    واقعا متاسفم برای گذشته خودم ک حتی ی برگه نمونه تست کنکور نداشتم ک بخونم برای بچه های الان برای آیندگان برا همه اونای ک زیر خط فقرن و کسی دلسوز نیست چرا مدارس دولتی ب فکر دانش آموزاش نیست چرا چون فقیرن چرا مدارس غیر دولتی آموزش بالایی دارن سالن ورزشی دارن معلمان خوب وسایل آموزش آزمایش همچی فراهمه مدارس دولتی کم کم داره فراموش میشع گناه اون بچه چیه ک نمیتونه پول مدارس غیر دولتی بده آیا حقش نیست همه چیز براش فراهم باشه حتی نیمکت بیشتر پول دارا با پولشون ب درس دانشگاه‌ موقعیت رسیدن بچه فقیر با زحمت فکر خودش چ بسا تو شغل کار هم حقش ضایع میشه
  • IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    86 10
    این همون انقلاب پابرهنه هاست
  • IR ۱۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    53 1
    هیچ چیز نظام آموزش پرورش درست نیست هیچ چیز هیچ تصمیم درستی در قبال دانش آموزان مدارس سیستم اموزشی کتابا کنکور و خیلی چیزای دیگه گرفته نمیشع جدیدا تصمیم گرفتن ک بچه ها ساعت ۶ باید سر کلاس باشن آخه بچه میتونه ۵ صب بلند بشه برا آماده شدن ی بچه خواب الود ساعت۶ چیزی میتونه یاد بگیره واقعا متاسفم
  • قاسم IR ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    43 1
    پس عدالت آموزشی که آموزش و پرورش از آن دم می زند کجاست ؟
  • الهی شکر IR ۱۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    48 2
    همه میدونیم این حرف هارو، ما مردم عادی ایران، با بقیه مردم خاص ایران، یه کشور نیستیم، پول وقدرت وعلم دودستی تقدیم قشرمرفه کردین
  • IR ۱۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    34 3
    مدارس دولتی مناطق ضعیف خیلی از استعدادها از بین میره چون پول کتاب مدرسه رو به زور از والدین میگیرن مخارج تحصیل در ایران بالاست فقط برای افغانها خوبه در حد نوشتن و یه حساب کتاب بلد باشن وگرنه برای خود ایرانیا که باید کشور رو بسازن دکتر مهندس مملکت بشن نمیخوره برای کارگر با سواد خوندن و نوشتن خوبه فقط
  • آراد IR ۱۰:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    33 5
    همه مقاطع تحصیلی قدرت ثروت به علم رسیده
  • رحیمی IR ۱۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    44 4
    بچه ها چه گناهی کرده اند که خانواده اشان پولدار نیست؟ به نظرم تا حل ریشه ای این معضل ، باید از روش بورس های تحصیلی برای تقویت این بچه ها استفاده کرد. وضعیت خطرناکی است.
  • IR ۲۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    5 0
    در کنکور متاسفانه پول و سهمیه حرف اول را میزنه
  • سیدرضا IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    4 2
    سلام حداقل در مورد نفر اول کنکور تجربی اشتباه گفتید ایشون فرزند پرسنل نیروی دریایی ارتش بود ..کجا مرفع و پولدار بود
  • IR ۲۳:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    0 1
    این ها نشان میدهد که نوع کشور ما جمهوری لیبرال است نه جمهوری اسلامی.خوبه شاهد از غیب رسید.
  • حمید IR ۲۳:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    2 0
    نه پولدار بودن جرمه نه استعداد اما عدالت آموزشی میگه اونی که استعداد داره اما پول نه باید تمام امکانات براش فراهم بشه چون در آینده جامعه رو می‌سازه
  • IR ۲۳:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    2 0
    و در آخر بدون نتیجه و بیکاری
  • محمد IR ۲۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    1 0
    واقعا نا عدالتی و فاصله طبقاتی در سیتم آموزشی کشور در کشورهای لیبرال و سرمایه داری هم دیده نمی شود بغض کردن آنجاست که از نمایندگان مجلس و کاندیداها ی ریاست جمهوری همه مدعی آن هستند که می خواهند عدالت آموزشی و فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و سیاسی را برای مردم به ارمغان آورده اما هر چه سن انقلاب رو به جلو می رود وضعیت نا عدالتی در تمامی حوزه ها اسفناک تر می شود ،دیگر صاحبان انقلاب کوخ نشینان نیستند دیگر فرزندان پدران کارگر و افراد کم در امد جامعه سهمی از سیستم آموزشی و بهداشتی و فرهنگی و اجتماعی و اشتغال کشور ندارند یا ساده تر بگویم کسانی که معتقد به نان حلال و کار حلال هستند نمی توانند از این کشور سهمی داشته باشند چون باید پول داشته باشند تا فرزندانشان در این کشور کسی شوند بی پول های جامعه باید در شغل های خدماتی در اختیار پول دارها باشند یاد آن جمله معروف گر خواهی زنده بمانی برو قوی شو اما معنی این جمله در این زمانه باید به هر طریقی شده پول دار شوی وگر نه پای فرزندان بی پول هرگز به پست های مهم و شغل های مهم این کسور نمی رسد واقعا آرمان های انقلاب و جان فشانی شهدا به کجا رسیده
  • IR ۲۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    2 0
    آرمان انقلاب و اصول قانون اساسی در حوزه آموزش چی بود و چی شد؟!!
  • ناشناس IR ۲۳:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    1 1
    به نظر من عوض خرج کردن برای کنکور دانشگاه همه این پولها رو سرمایه کسب وکار کنی بهتره یا دلار بخر یا طلا در کشور ما درس در حد خواندن ونوشتن
  • کاطم IR ۲۳:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    2 0
    سلام سالها ی پیش قبولی کنکور قشرهای ضعیف بودن ولی همین آقا یان به دانشگاه ها رفتن وریس ومسول شدن حالا بجه های خود همین آقایان وحضرات در بهترین دانشگاه ها دولتی قبول میشن والان قشرهای ضعیف رو همین آقایان دیگر اجازه نمی دهند که به دانشگاه بروند به طور کلی مملکت دست همین قشرهای ضعیفی است که قبلا ویک زمانی ضعیف بوده اند... الان بچه فرماندار رتبه اول وهمچنین بقیه مسولین هم همینطوره در کل صد رحمت به پولدارها ی قدیمی که اجازه دادن که قشرهای ضعیف در دانشگاه ها پیشرفت کنن چون در حال حاضر همان قشرهای ضعیف قبلی دیگر به بقیه اجازه نمی دهند....
  • IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    2 0
    این که چیز جدیدی نیست 25 سال پیش که کنکور دادم وصع ما بچه های پایین شهر هم همین بود ما حتی نمیدونستیم چیزی به نام کتاب کنکور هست.ما نتنها پول نداشتیم بلکه یه بزرگتر که یه کم سواد داشته باشه ودر تحصیل مشاورمون باشه نداشتیم دبیرستان من جزء با استعدادها بودم ولی تنبلهای کلاس رفتن دانشگاه آزاد پرستار شدن. هنوز در حسرت شاخه پزشکی هستم واز زندگیم ومسیری که اومدم راضی نیستم وسرگردانم
  • سهیلا IR ۰۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
    5 0
    اینکه امتحانات نهایی کاملا ناعادلانه هست ودانش آموز از پس امتحانات بر نمی آیند فقط مختص مدارس دولتی و روستا یا شهرهای غیر برخوردار نیست متاسفانه امتحانات پرت وپلای نهایی برای همه سطح ها حتی مدارس غیر انتفاعی وتیز هوشان عجیب و غریبه ودانش آموزانی هم که تمکن مالی دارند واز هرجایی که تونستن کتاب و نمونه سوال پیدا کردند وحل کردند باز هم در امتحان مشکل پیدا میکنند و بیشتر تلاش و زحمتی که کشیده اند بی نتیجه میمونه وفقط با این آزمون ها نه تنها رشدی برای دانش آموز نداره بلکه تنها آثار مخرب روانی به همراه خواهد داشت از طرفی کسانی که در مناطق محروم درس میخونند به دلیل داشتن سهمیه مناطق موفق تر هستند و کمبود معدلشون جبران میشه متاسفانه این بی عدالتی به این شکل همه دانش آموزان رو تحت تاثیر قرار داده مسئولان عزیز فکری بیندیشید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین