به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی بازرسی کل استان کرمان، دادخدا سالاری اعلام کرد: پرونده نظارتی و فنی مربوطه در خصوص این افراد تشکیل و پس از بررسی ها و کارشناسی لازم، نسبت به اعلام جرم بر مبنای مستندات موجود اقدام شده است.
وی گفت: بررسی ابعاد وقوع فساد در واگذاری زمین مربوط به سنوات در شهرستان جیرفت از ابتدای اسفندماه سال گذشته با ورود و حضور میدانی بازرسان شروع شده بود که در جریان این روند بازرسی مشخص شد در ۶ قطعه بررسی شده از مجموع ۸۹ قطعه مشکل دار تبانی صورت گرفته و در خصوص همین ۶ قطعه اعلام جرم علیه چهارنفر از مدیران سابق صورت پذیرفته است.
بازرس کل قضایی استان کرمان با بیان اینکه ارزش حدودی این ۶ قطعه نزدیک به یک هزار میلیارد ریال است اظهار کرد: اعلام جرم علیه ۲ نفر از مسئولان وقت املاک شهرداری و مسئول وقت بخش املاک سازمان مسکن و شهرسازی در جیرفت به اتفاق یک نفر دیگر از افراد دخیل، پس از مسجل شدن تبانی و اختلاس با بررسی دقیق اسناد و مدارک صورت گرفته است.
وی با اشاره به سوءاستفاده و تبانی این افراد در رابطه با واگذاری زمین های مسکن و شهرسازی به شهرداری و برعکس، ادامه داد: این افراد در دهه گذشته زمین های دارای موقعیت و ارزش مناسب شهر را شناسایی میکردند و در ظاهر این زمین ها از سوی راه و شهرسازی به عنوان سهم شهرداری در نقشه های شهری لحاظ می شد، اما در این فرآیند مجرمانه، زمین موردنظر تحت عنوان فروش از سوی شهرداری به نام وابستگان مدیر مربوطه انتقال می یافت و به ثبت می رسیده است.
سالاری تاکید کرد: همچنین در این فرآیند مجرمانه، زمین های مرغوب تحت عنوان واگذاری مسکن و شهرسازی به شهرداری نیز به بستگان مدیران مربوطه شهرداری واگذار می شده است.
وی گفت: با توجه به وظیفه نظارتی و قانونی سازمان بازرسی، کار نظارت، بررسی و کشف تخلفات و تبانی در واگذاری سایر قطعه های دیگر زمین در این شهرستان توسط بازرسان ادامه دارد و با متهمان احتمالی دیگر برخورد قانونی مقتضی صورت خواهد گرفت.
نظر شما