انجمن توسعه استان کرمان با حضور مرعشی و باهنر تشکیل جلسه داد

جلسه هیأت‌مدیره انجمن توسعه استان کرمان با محوریت توسعه معادن جنوب استان، در تهران و با حضور سید حسین مرعشی و محمد رضا باهنر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ جلسه هیات مدیره انجمن توسعه استان کرمان در تهران با دستور کار مسائل مرتبط با توسعه جنوب استان به ویژه در حوزه معدن و صنایع معدنی برگزار شد.
 
در این جلسه گزارشی از وضعیت معدنی جنوب استان از سوی مدیرکل سازمان صمت جنوب استان ارائه و نقطه نظرات اعضاء در رابطه با راهکارهای رفع چالش ها و موانع توسعه فعالیت های معدنی در جنوب استان مطرح شد.
 
محمدعلی طالبی استاندار کرمان در این جلسه گفت: رویکرد جدید استان در حوزه جنوب در بحث فعال‌سازی معادن همراه با الزام به صاحبان معادن به اجرای فرآوری مواد معدنی و تامین امنیت سرمایه‌گذار با تشکیل کمیته امنیت سرمایه گذاری است.
 
وی افزود: در همین راستا نیز رایزنی‌های ویژه‌ای با سازمان محیط زیست کشور و سازمان انرژی اتمی‌ برای رفع محدودیت های اعمال شده در بهره‌برداری از برخی از معادن در جنوب استان صورت گرفته است.
 
استاندار کرمان تاکید کرد: فعال شدن بخش معدن در جنوب استان با اجرای طرح های فرآوری مواد معدنی باعث جلوگیری از خام فروشی شده که طی چند سال آینده شاهد افزایش اشتغال چشمگیر سهم اشتغال در بخش صنعت و معدن حنوب استان و تاثیر آن بر معیشت و بهبود اقتصادی مردم جنوب خواهیم بود.

کد خبر 2072993

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =