به گزارش خبرآنلاین، دکتر مصطفی فخرآبادیپور با اعلام این خبر به رسانهها افزود: گروههای نظارتی و بهداشتی از ساعت پنج صبح تا ۱۴ ظهر و در صورت تقاضا تا ساعت ۱۶ در روز عید قربان خدمترسانی میکنند.
وی بیان داد: برخی از محلهایی که امکان مراجعه شهروندان برای توزیع نذورات و یا ذبح دام وجود دارد نیز گروه دامپزشکی مستقر میشود.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان اظهار کرد: شهروندان برای خرید و ذبح دام به کشتارگاهها و مراکز با نظارت دامپزشکی مراجعه کنند.
فخرآبادی پور ادامه داد: در کشتارگاهها اتاق پیش سرد با دمای صفر تا چهار درجه، برای سالمسازی گوشت وجود دارد.
وی به شهروندان توصیه کرد: باتوجه به گرمای هوا و افزایش جمعیت بندپایان و حشرات، با هدف جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام همچون تب کریمه کنگو شهروندان از ذبح دام در منازل و معابر خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان اضافه کرد: همچنین شهروندان در زمان ذبح دام توصیههای بهداشتی مانند استفاده از دستکش، ماسک، لباس کار مناسب و خودداری از لمس کَنه روی پوست دام را جدی بگیرند.
فخرآبادی افزود: سمپاشی دورهای و برگزاری اردو و رزمایشهای جهادی با هدف کنترل بیماریهای دامی و انگلی در روستاها و مناطق کمبرخوردار اجرا میشود.
نظر شما