برای خرید و ذبح دام قربانی به کشتارگاه‌ها مراجعه کنید

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان از شهروندان خواست برای خرید و ذبح دام قربانی به کشتارگاه‌ها مراجعه کنند و در این راستا ۴۰ تیم‌ ثابت و سیار دامپزشکی شامل ۶۶ بازرس بهداشت و ۱۸ ناظر بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در عید قربان در استان نظارت دارند.

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مصطفی فخرآبادی‌پور با اعلام این خبر به رسانه‌ها افزود: گروه‌های نظارتی و بهداشتی از ساعت پنج صبح تا ۱۴ ظهر و در صورت تقاضا تا ساعت ۱۶ در روز عید قربان خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی بیان داد: برخی از محل‌هایی که امکان مراجعه شهروندان برای توزیع نذورات و یا ذبح دام وجود دارد نیز گروه دامپزشکی مستقر می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان اظهار کرد: شهروندان برای خرید و ذبح دام به کشتارگاه‌ها و مراکز با نظارت دامپزشکی مراجعه کنند.

فخرآبادی پور ادامه داد: در کشتارگاه‌ها اتاق پیش سرد با دمای صفر تا چهار درجه، برای سالم‌سازی گوشت وجود دارد.

وی به شهروندان توصیه کرد: باتوجه به گرمای هوا و افزایش جمعیت بندپایان و حشرات، با هدف جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک انسان و دام همچون تب کریمه کنگو شهروندان از ذبح دام در منازل و معابر خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان اضافه کرد: همچنین شهروندان در زمان ذبح دام توصیه‌های بهداشتی مانند استفاده از دستکش، ماسک، لباس کار مناسب و خودداری از لمس کَنه روی پوست دام را جدی بگیرند.

فخرآبادی افزود: سمپاشی دوره‌ای و برگزاری اردو و رزمایش‌های جهادی با هدف کنترل بیماری‌های دامی و انگلی در روستاها و مناطق کم‌برخوردار اجرا می‌شود.

کد خبر 2073620

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =