رویترز: رهبر ایران درخواست هسته‌ای آمریکا را رد کرد

دو رسانه‌ مطرح غربی رویترز و آسوشیتد پرس، در گزارش‌هایی به بازتاب سخنان امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی پرداختند و بر مخالفت صریح ایشان با خواسته آمریکا در زمینه غنی‌سازی اورانیوم تأکید کردند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از فارس، اظهارات امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) درباره موضوع غنی‌سازی اورانیوم که آن را «کلید مسئله هسته‌ای» خواندند و فرمودند دشمنان هم روی همین موضوع دست گذاشته‌اند، در رسانه‌های غربی مطرح مثل رویترز و آسوشیتد پرس بازتاب داشت.

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتد پرس اظهارات رهبر انقلاب را انتقاد از پیشنهاد آمریکا در مذاکرات هسته‌ای تعبیر کرد و افزود اما به طور کامل ایده توافق را نکردند. طبق این گزارش، ایشان پیشنهاد آمریکا را صددرصد مخالف نظر «ما می‌توانیم» توصیف و بر حفظ توانایی غنی‌سازی ایران تاکید کردند.

خبرگزاری انگلیسی رویترز هم در گزارشی، اظهارات امروز رهبر انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را «رد درخواست هسته‌ای» آمریکا و تاکید بر ادامه غنی‌سازی تعبیر کرد. رویترز نوشت، رهبر ایران، پیشنهاد ایالات متحده را متضاد با اعتقاد ملت ایران به خوداتکایی و اصل «ما می‌توانیم» خواند.

در این گزارش همچنین این بخش از اظهارات ایشان که فرمودند «چرا دخالت می‌کنید ایران غنی‌سازی داشته یا نداشته باشد، به شما چه! شما چه‌کاره‌اید؟»، منعکس شده است.

وزیر امور خارجه سیدعباس عراقچی که مذاکره‌کننده ارشد ایران است هم در مصاحبه با شبکه القاهره الاخباریه مصر که دیروز منتشر شد، بار دیگر تاکید کرد که «موضوع غنی‌سازی اورانیوم برای ما یک دستاورد علمی است که به‌وسیله دانشمندان‌ ما حاصل شده و نمی‌توانیم از این موضوع صرف‌نظر کنیم».وی گفت که این امر به معنای آن نیست که رسیدن به توافق غیرممکن است و تصریح کرد که «اگر آمریکا از خواسته‌های غیرمنطقی و غیرعملی خود دست بردارد و واقعیت برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را به‌درستی درک کند، آماده توافق هستیم».عراقچی با این حال هشدار داد که اگر قصد آمریکا مختل کردن برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران باشد، «قطعاً ما آماده پذیرش چنین چیزی نیستیم و قابل تحقق نخواهد بود».

311311

کد خبر 2073629

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • معراج IR ۱۴:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    19 3
    زنده باد رهبری ، زنده باد ایران هسته ای ،زنده باد جهان هسته ای ،اصل جهان بر مبنای هسته شکل گرفته ،حال این دیکتاتورها میخواهند تحقیقات هسته ای که نیاز اینده جامعه بشری است را در ایران متوقف کنند.واقعا تاسف باره.
    • IR ۱۵:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
      4 2
      تمام دنیا بفکر راه حل همجوشی هسته و استفاده صلح آمیز از نیروی هسته ای هستن حالا چرا ما چسبیدیم به راه حل 100 سال پیش خدا میدونه
  • مهر آب *. IR ۱۴:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    18 4
    سلام رهبرم سید علی خامنه ای امید جهان و اسلام...(سرت سلامت. تنت درست. سایت مستدام))فدایی داری....الهی شکر که هستی و می‌زنی به لطف الله به دهان کثیف وزور گوی ظالمان. مثل. نتانیابو..ترامپ مغرور و خودرای....
  • علی IR ۱۵:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    8 4
    جلو هیچ بیگانه ای سر خم نمی‌کنیم با توقف غنی سازی مخالفیم
  • IR ۱۸:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    1 0
    درود ما با آمریکا صلح میکنیم اما سر خم نمی‌کنیم هویت ما باید همیشه سربلندی باشد ۴۰ سال زیر بار تحریم استقامت نکردیم ک آخرش ب آمریکا بگیم بفرما آمریکا باید بداند ما مردم سرخم کن نیستیم اختلاف نظر داریم اما وطن فروش نیستیم
  • عاشق مهدی فاطمه، ایران ایران و نابودی اسرائیل IR ۲۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    1 0
    آمریکا و دیگران بدانند ایران هسته ای می ماند و خواهد ماند. کسانی که داییه باز نودن پیچ پیچ تجهیزات هسته ای ایران را دارد، آن را به گور خواهد برد. چون بزرگتر از او و خیلی دیگر هم بودند چنین میکردند. بیشتر ملت ایران حتی کسانی که با شخص رهبر معظم انقلاب اسلامی مخالف هستند، این قسمت سخنرانی تابناک ایشان در خصوص مسائل هسته ای تمجید نمودند. پس کشورهای غربی سراغ مسئله دیگر بروند
  • ناشناس IR ۲۳:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    1 0
    کار بسیار درستی است .عربهای مفت خور بدون هیچ تلاشی می خواهند سر از انرژی هسته‌ای ایران در بیاورند واقعا نکبت بار است .این همه شهدا و خصوصا شهدای هسته‌ای دادیم تا به این جا برسیم حالا عربهای مفت خور را شریک کنیم ؟؟؟؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین