محمد هاشمی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با اشاره به برگزاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: اعلام وزارت کشور در مورد میزان حضور مردم در مرحله اول انتخابات قابل تحلیل و بررسی است. در این انتخابات با توجه به نتایجی که مشخص شد، شاید کمتر از پنجاه درصد از نمایندگانی که به مجلس راه یافتند از درون لیستهایی بودند که جبههها ارائه دادند و بیش از پنجاه درصد جزء مستقلین و کسانی بودند که خودشان در انتخابات ثبتنام کرده بودند و وابستگی سیاسی به هیچ گروه و تشکیلاتی نداشتند.
این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه وجود چنین رویکردی نشان دهنده پایین بودن ضریب نفوذ تشکلها و احزاب سیاسی است، گفت: باید گفت که هماکنون شرایط و بستر مناسب و لازم برای فعالیت احزاب و تشکلهای سیاسی به آن معنا وجود ندارد. هاشمی در ادامه این گفتوگو با بیان اینکه افراط و تفریط ها همواره در فضای سیاسی کشور وجود داشته است، اظهار کرد: عموما افراطیون و تفریطگرایان شیوههای برخورد متفاوتی داشتند. افراطیون شیوههای توهینآمیز و غیرمتعارف رسانهای و بیادبانهای را دنبال میکنند، گویا این افراد برای تخریب آموزش دیدهاند و به دنبال این هستند که برای تثبیت عقیده خود به تخریب دیگران بپردازند. وی افزود: در این روزها مطالبی در بعضی از رسانهها گفته میشود که اصلا معلوم نیست شخصی که این مطالب را گفته چه هویتی داشته و دارای چه سابقهای بوده است. این جریان، جریانی است که برای طرح خود سراغ بزرگان نظام میرود و با چنین شیوههایی میخواهد عرض اندام کند. اگرچه این شیوهها همیشه بوده و مربوط به امروز و دیروز نیست. هماکنون هم هستند، افرادی که به شیوه نادرست و خلاف اخلاق اسلامی و رسانهای عمل میکنند.
این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران اظهار کرد: این دسته از افراد هیچ وقت پاسخگو نیستند و کسی هم با آنها کاری ندارد. این در حالی است که وجود منطق در اداره کشور و کار سیاسی بسیار لازم است و اصلا یکی از عوامل بسیار مهم خردگرایی، داشتن برنامه و در پیش گرفتن روش اعتدال است؛ چرا که ما مسلمان و پیرو مکتب اهل بیت (ع) هستیم و ویژگیهای مکتب اهل بیت (ع) به ما اجازه در پیش گرفتن چنین منشهای تخریبی را نمیدهد. هاشمی با بیان اینکه صداقت و حفظ کرامت انسانی و حرمت دیگران همواره باید مدنظر باشد و این مساله جزء ارزشهای دینی و مکتبی ماست که در جامعه و بیان ما باید مدنظر قرار بگیرد، اظهار کرد: برخی از احزاب هستند که در اتخاذ قواعد و بازی و نکاتی که میگویند ویژگیهای ارزشی مکتب اهل بیت (ع) و زیربناهای فکری را مورد توجه قرار نمیدهند.
وی در همین راستا گفت:در این مسیر حزب کارگزاران حزبی بود که با برنامه و در پیش گرفتن رویکرد عملگرایی و اعتدالگرایی در زمانی که فعالیت میکرد، شاخصهای لازم را مدنظر قرار داد. اگرچه در حال حاضر و بعد از انتخابا ت ریاستجمهوری سال 88 هیچ جلسهای در سطح شورای مرکزی و کمیته سیاسی نداشته و ندارد و هماکنون در عرصه سیاسی کشور فعال نیست.
29219
نظر شما