راه اندازی موکب هنرمندان جنوب کرمان برای تبیین واقعه محرم به زبان هنر

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان از راه اندازی موکب هنرمندان جنوب کرمان خبر داد و گفت: موکب هنرمندان با هدف تبیین واقعه محرم به زبان هنر بر پا می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حجت الاسلام سید احمد حسینی، در جمع خبرنگاران گفت: این موکب با مشارکت هنرمندان و همکاری اداره کل به مدت پنج شب از امشب سه شنبه ۱۰ تیرماه در شهر جیرفت با اجراهای متفاوت برپا می‌شود.

وی افزود: موکب هنرمندان در ایام محرم به منظور ارائه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در ارتباط با واقعه عاشورا و قیام امام حسین (ع) بر پا می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان فعالیت‌های موکب هنرمندان شامل مداحی، سینه زنی واحد، نوازندگی سنج و دمام، اجرای تعزیه و… برشمرد و عنوان کرد: از جامعه فرهنگی، هنری و عموم عاشقان امام حسین (ع) دعوت می‌شود تا هنرمندان به عنوان خادمان حسینی افتخار میزبانی آنها را داشته باشند.

حسینی، با بیان اینکه این موکب با حضور و اجراهای هنرمندان جنوب کرمان در رشته‌های مختلف برگزار می‌شود، گفت: این مهم با هدف تبیین واقعه محرم به زبان هنر و همچنین ارائه برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری به دوستداران ابا عبدالله حسین برپا می‌شود.

او بیان کرد: موکب هنرمندان هر عصر از ساعت ۱۷ تا ۲۲ شب با اجرای برنامه‌های متنوع پذیرای عزاداران حسینی برگزار می‌شود.

48

کد خبر 2084817

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار