استاندار خوزستان: شکست دشمن در جنگ دوازده روزه محصول همدلی مردم و نیروهای مسلح است

سید محمدرضا موالی‌زاده در جلسه شورای اداری استان خوزستان با اشاره به نقش بی‌بدیل مشارکت مردمی و تشکیل قرارگاه محله‌محور، از رایزنی با طرف عراقی برای مهار ریزگردها و تأمین تجهیزات مقابله با آتش‌سوزی در هورالعظیم خبر داد و تأکید کرد که انسجام و همدلی ملی رمز پیروزی در برابر تهدیدات است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استاندار خوزستان روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری استان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام به ویژه ۲۴ هزار شهید سرفراز استان، فرا رسیدن ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را تسلیت گفت و بر اهمیت برپایی مراسم سوگواری با رعایت آموزه‌های دینی تأکید کرد.

موالی‌زاده در ادامه با اشاره به جنگ دوازده روزه اخیر، شکست نقشه‌های دشمن را حاصل تلاش و ایستادگی نیروهای مسلح و مشارکت فعال مردم دانست و اظهار داشت:دشمن خیال باطل داشت که با حملات موشکی و تهدیدات امنیتی، اراده و روحیه ملت ایران را تضعیف کند اما با هدایت رهبر معظم انقلاب، فرماندهی نیروهای مسلح و حضور پرشور مردم، این توطئه‌ها به شکست انجامید.

استاندار خوزستان با اشاره به عملکرد نیروهای پدافندی استان گفت:نیروهای ما با روحیه جنگندگی و آمادگی بالا، حملات را دفع کردند و پس از هر حمله بلافاصله عملیات آواربرداری و بازسازی آغاز شد به طوری که کمتر از یک ساعت پس از حملات، مسیرها باز و خدمات به مردم ادامه یافت.

وی از تشکیل یازده قرارگاه تخصصی در استان خبر داد و افزود:یکی از مهم‌ترین این قرارگاه‌ها، قرارگاه محله‌محور است که با محوریت مساجد و مشارکت گروه‌های جهادی به احصای مشکلات محلات، کمک به اقشار آسیب‌پذیر و ارتقای تاب‌آوری اجتماعی می‌پردازد.

استاندار خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ریزگردها و آتش‌سوزی‌های گسترده در منطقه هورالعظیم اشاره کرد و گفت: «با طرف عراقی در حال مذاکره هستیم تا با همکاری دو کشور و تأمین تجهیزات لازم از جمله هلی‌کوپتر و هواپیمای آب‌پاش، این مشکل زیست‌محیطی را کنترل کنیم.

موالی‌زاده تأکید کرد که خوزستان به دلیل وجود زیرساخت‌های حساس و حیاتی همواره هدف تهدیدات بوده و استقرار نیروهای نظامی، انتظامی و مردمی برای حفاظت از استان ضروری است.

وی با بیان اینکه ما در خط مقدم مقابله با تهدیدات دشمن قرار داریم افزود:همه مدیران و مسئولان باید با روحیه جهادی و همدلی، برای خدمت به مردم و حفظ امنیت تلاش کنند.

استاندار خوزستان در پایان با اشاره به اهمیت آمادگی برای هرگونه شرایط بحرانی، اظهار داشت:با همراهی مردم، نیروهای مسلح و نهادهای مختلف، مسیر پیروزی هموار است و دشمنان هرگز موفق نخواهند شد.

کد خبر 2085314

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =