گنجی: اپوزیسیون به جز پهلوی متوجه شدند که مساله وطن است، نه جمهوری اسلامی/ اگر دشمن دوباره به جنگ بازنگشت، این موضوع امنیت ما را دهه‌ها تضمین می‌کند

فعال رسانه ای اصولگرا بیان کرد: مردم ما چه منتقدین چه اپوزیسیون به جز پهلوی ها به این جمع بندی ذهنی رسیده بودند که مساله امروز وطن است، مساله جمهوری اسلامی نیست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالله گنجی فعال رسانه ای و مدیرمسئول اسبق روزنامه های جوان و همشهری در خصوص جنگ ۱۲ روزه،بیان کرد: نقطه عزیمت دشمن برای شکست ایران عرصه اجتماعی بود یعنی در سه سطح نظامی، امنیتی و اجتماعی برای شکست ما طراحی هایی را انجام داده بودند ولی برنامه ریزی و هدف نهایی آنها در عرصه اجتماعی بود و البته از همین نقطه هم شکست خوردند، البته توان نظامی و موشکی ایران در اولویت دوم آسیب به دشمن بود و انسجام و وحدت ملی در اولویت اول قرار داشت، علتش این بود که نظام جمهوری اسلامی منطقی را حاکم کرده که مردم به آن باور دارند و بر اساس همین منطق ما از اصول ان.پی.تی یا قواعد بین المللی یا حقوق هسته ای که برای کشورها تعیین شده، عدول نکردیم یعنی ما متخلف در عرصه حقوقی و بین المللی نیستیم.

به نقل از ایرنا، اهم اظهارات گنجی را در ادامه می خوانید؛ 

* در زمانی به ما تجاوز شد که ما در حال مذاکره بودیم این موضوع در انسجام ما موثر بود، طبیعتاً اگر ما در حال مذاکره نبودیم بسیاری می‌گفتند حاضر به مذاکره نشدید جنگ شد، ولی این یکی از شاهکارهای جمهوری اسلامی بود که در حین مذاکره جنگ شد و اتفاقاً همین امروز روزنامه اسرائیلی هاآرتص سندی را از وزیر دفاع اسرائیل منتشر کرد مبنی بر اینکه همان روزی که ترامپ گفت من دو هفته به ایران فرصت میدهم فرمان حمله را صادر کرده بود و این نفاق و رذالت آنان را نشان می دهد، این عوامل موجب انسجام ملی ما شد.

* البته این را هم باید تاکید کنم که صهیونیست ها در بین ملت ما بسیار منفور هستند و یکی از دلایل دیگر این انسجام این بود که عمده ایرانیان حتی برخی از اپوزیسیون جمهوری اسلامی در کنار ملت و نظام بودند و به این جمع بندی رسیدند که مساله اسرائیل جمهوری اسلامی نیست بلکه فراتر از این حرفا می‌باشد.

* آقای پزشکیان فراتر از شعار در این یک سال منشأ تنش در کشور نبود اما در دوران گذشته، رئیس جمهورهایی را در ایران داشتیم که تریبون آن ها تنفر، تنش و درگیری و مثلاً تسویه حساب بود، آقای پزشکیان واقع در یک سال درگیر حاشیه نشد و با انتقادات هم با سعه صدر برخورد کرد، این انسجام در راس نظام بود که به بدنه منتقل شد این حرف کاملاً حرف درستی است.

* یعنی اگر در راس نظام، سیاست نظام یک مساله ای بود، رئیس جمهور حرف دیگری می‌گفت رئیس مجلس سخن دیگری می زد، به طبع مردمی که داخل کشور زندگی می‌کنند هر کدام ممکن بود سلیقه یکی از آنان را بپسندد و ملت ما در صف های مختلف بایستند یعنی احساس کنند که نسبت به این موضوع تریبون‌ها و ویترین های مختلفی وجود دارد ولی ما شاهد وحدت کلام و حنجره واحد بودیم.

* مردم ما چه منتقدین چه اپوزیسیون به جز پهلوی ها به این جمع بندی ذهنی رسیده بودند که مساله امروز وطن است، مساله جمهوری اسلامی نیست.

* مقام معظم رهبری در دومین پیام منتشر شده شان بیان کردند که دو دسته هم اکنون وظایف سنگین دارند آن ها که به مردم خدمات می‌دهند یعنی دولت و آن هایی که تبیین میکنند لذا اهل تبیین ما باید در اصولی با هم اتفاق نظر داشته باشد و وقتی اصول را به رسمیت شناختیم یعنی ما کنار هم هستیم چون اصول چیزی‌ است که اگه در آن خدشه بکنید یعنی اصول نیست.

* مردم دنیا خصوصا اروپا منطقی و با قدرت برخلاف دولت هایشان که انبارهای صهیونیست ها را پر سلاح میکنند در کنار ملت ایران به میدان آمدند ولی ما شاهد بودیم در دنیا حتی چند نفر هم برای حمایت از اسرائیل راهپیمایی نکردند، شبکه ۱۴ اسرائیل در جایی بیان کرده که اسرائیل نتوانسته در بخشی از دنیا حتی ۵۰ نفر را دور خود جمع کند، این به دلیل قوی بودن منطق جمهوری اسلامی است و آن این است که ما در خط امام، اصول انقلاب و اصول ایران ایستاده ایم.

* این موضوع به مسئولین ما هم بستگی دارد، وقتی سران قوا، فرماندهان و رهبری ما منطقشان مستحکم باشد و یک حرف بزنند مردم مثل امروز متوجه می شوند، اگر این منطق مستحکم نبود صداهای مختلفی در می آمد ولی تمرکز بر یک گزاره و سیاست نشانه یک منطق قوی است، بنابراین مردم هم با این گزاره همراهی کردند، خوشبختانه عملکرد صهیونیست های احمق در بمباران ایران به صورتی بود که کمک کننده به این انسجام بود.

* بعضی ها می گویند ما فرماندهان و دانشمندانمان در این جنگ شهید شدند و این را به عنوان شکست تلقی می‌کنند، در حالی که این گونه نیست، منطق شکست با منطق خسارت متفاوت است.

* اصولا قاعده نظامی این است وقتی میخواهیم بگوییم کسی پیروز شده یا شکست خورده برآورد آن خسارت نیست، شکست عدم دستیابی دشمن به اهداف اش است.

* پهلوی فرد کم هوشی است جدای از اینکه در مسائل سیاسی فاقد هوش سیاسی است در کنار دشمن مهاجم ایستاد وگرنه کسی که میخواهد در ملت خودش پایگاه و جایگاه باز کند به آغوش دشمن نمی رود و نمی گذارد کشورش را بمباران کنند و این همه بیگناه به شهادت برسند به نظرم آن خانم کم عقل آن طرف آبی حرف خوبی زد که کارهای پهلوی ما را ۲۰ سال در براندازی به عقب انداخت، بنابراین ضربه‌ای که اپوزیسیون جمهوری اسلامی در این داستان خورد بسیار بالاست.

* ما با کسانی مواجه هستیم که با قانون جنگل پیش میروند یعنی اعتمادی نمیتوان به آنان کرد، ما برای مواجهه با این‌ها نمی توانیم به نهادهای بین‌المللی تکیه کنیم این ها اثبات شده است.

* قانون آنان واقعاً قانون جنگل است اصلاً ما به خاطر پایبندی به ان پی تی بمباران شدیم، بنابر این آن چیزی که چشم انداز آینده متصور است دو موضوع است یکی حوزه انسجام ملی و دیگر تهدیدات نظامی دشمن.

* پیش‌بینی این است که دشمن انبارهایش خالی شده بود و ضربات ما در ۲۲ مرحله برای آنان ویرانگر بود خصوصاً در حیفا و تل آویو، خود صهیونیست‌ها در این رابطه میگویند یک سوم شهرهایشان مثل غزه تخریب شده است، بنابراین اگر دشمن بار دیگر به جنگ برگشت یعنی اگر بخواهد مدل لبنان را اجرایی کند و مثلاً ترورهای خودش را ادامه بدهد ما باید معادله را تعریف کنیم ولی اگر بخواهد دوباره بعد از چند ماه به بهانه این که ایران می خواهد صنعت هسته ای خود را بازسازی کند به ما حمله کند باید بازسازی صنعت هسته ای را با همین تجربه جنگی ادامه دهیم.

* انصافا اداره کشور در دوران جنگ توسط دولت قابل دفاع بود از این رو از این به بعد هم باید برای معیشت مردم پیش بینی طولانی مدت داشته باشد، مردمی که به راهپیمایی می آیند و رای می دهند همان مردمی هستند که مشکل اقتصادی دارند همین مردم به پزشکیان رای دادند، یکی از ابعاد چشم انداز ملی این است که قیمت های زائد انفجاری، بروکراسی های زائد حذف شود.

* اگر دشمن دوباره به جنگ بازنگشت، این موضوع امنیت ما را دهه‌ها تضمین خواهد کرد و یک مدلی برای کشورهای اسلامی خواهد بود که پیرامون این رژیم جعلی هستند و در واقع زمین گیرند و تحقیر میشوند.

* ما باید روابط خود را با برخی کشورها مانند مصر ارتقا دهیم، به قول آقای عراقچی ما رابطه مان با مصری که سفارت خانه نداریم بیشتر از بعضی کشورهایی است که سفارتخانه داریم ولی همین رابطه را هم باید ارتقا دهیم.

* رسانه های ما بسیار خوب عمل کردند هم منسجم بودند و هم نقاط ضعف دشمن را به خوبی بازتاب دادند، ما علاوه بر انسجام درونی، یک انگاره جدید در خاورمیانه ایجاد کردیم و آن این بود که شکست ناپذیری و افسانه بودن اسرائیل را فروپاشیدیم.

* راهبرد جمهوری اسلامی توسط رهبری اعلام شده و این راهبرد این است که هر کس که با صهیونیست مبارزه کند ما از او حمایت می‌کنیم و اینجا حتی به فرض آقای جولانی با اسرائیل مبارزه کند و تپه های جولان را آزاد کند از حمایت ما برخوردار می شود.

* نقطه قوت ما این بود که پس از به شهادت رساندن فرماندهان نظامی ما در کمتر از ۲۴ ساعت افرادی جایگزین آنان شدند و حملات برق آسا علیه رژیم صهیونیستی انجام دادند بنابر این ما آمادگی مان کامل بود.

* امروز شاهدیم حتی نوجوانان و جوانان نسل زد هم می گویند ما به رهبری آیت‌الله خامنه‌ای ایمان پیدا کردیم ما فکر می‌کردیم هیچی نداریم ولی امروز تنها کشور دنیا هستیم که بعد جنگ جهانی دوم به آمریکا موشک شلیک کردیم.

* البته این موارد به این معنا نیست که ما خسارت ندیدیم بلکه به این معناست که ما مغلوب و شکست خورده نیستیم ما دفع تجاوز کردیم ولی هزینه هم دادیم.

۲۹۲۲۲

کد خبر 2088106

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین