امیرمسعود عابدین: خودروساز فرانسوی رنو با معرفی کراساوور کاملاً جدید بورال، به گسترش جهانی خود ادامه میدهد. این مدل قرار است در بیش از ۷۰ کشور خارج از اروپا عرضه شود. این مدل اساساً نسخهای بازطراحی شده از داچیا بیگستر است که در اروپا حضور خواهد داشت.
طراحی متمایز و ابعاد جدید
تغییرات ظاهری در بورال به وضوح مشهود است؛ از جمله نمای جلوی منحصر به فرد با جلوپنجره مشبک همرنگ بدنه، چراغهای تفکیکشده و لوگوی برجسته رنو. این خودروساز همچنین به تعدادی ویژگیهای طراحی پرستیژ بورال اشاره کرده است، از جمله صفحات محافظ آلومینیومی، سقف خودرو به رنگ مشکی و رینگهای ۱۹ اینچی آلیاژی. این موارد با سانروف پانوراما، تزئینات فلزی و روکشهای پلاستیکی بدنه نیز همراه شدهاند.
نکته جالب توجه این است که رنو به قسمت عقب شلوغ بیگستر رسیدگی کرده و آن را بسیار جذابتر ساخته است. به عنوان بخشی از این بازطراحی، بورال دارای چراغهای عقب باریک، سپر تهاجمی و یک در صندوق با طراحی منحنیتر است.
از نظر ابعاد، طول این مدل ۴,۵۵۶ میلیمتر (۱۷۹.۴ اینچ) و فاصله بین دو محور آن ۲,۷۰۲ میلیمتر (۱۰۶.۴ اینچ) است. این بدان معناست که بورال همان فاصله بین دو محور بیگستر را دارد، اما در کل ۱۴ میلیمتر (۰.۶ اینچ) کوتاهتر است.
فضای داخلی شیک و کاربردی
امضای طراحی رنو در کابین، با یک داشبورد بازطراحی شده و دریچههای هوای جدید ادامه مییابد. این موارد با یک صفحه کیلومترشمار ۱۰ اینچی و یک سیستم اطلاعات سرگرمی ۱۰ اینچی همراه شدهاند.
از دیگر ویژگیهای برجسته کابین بورال میتوان به سیستم نورپردازی محیطی ۴۸ رنگ و صندلیهای آبی یا خاکستری با دوخت رنگ متضاد اشاره کرد. خریداران همچنین یک فضای بار جادار را دریافت خواهند کرد که در صورت خواباندن صندلیهای عقب، تا ۱,۷۷۰ لیتر (۶۲.۵ فوت مکعب) فضای حمل بار را در اختیار میگذارد.
رنو لیست دقیقی از امکانات خودرو را ارائه نکرده است، اما خریداران از صندلیهای جلوی برقی، شارژر بیسیم و سیستم تهویه مطبوع دوگانه بهرهمند خواهند شد. این شرکت همچنین به کنسول مرکزی خنکشونده و سیستم صوتی هارمن کاردن با ده بلندگو اشاره کرده است.
سیستمهای کمکراننده پیشرفته و پیشرانهها
در مورد سیستمهای ایمنی، بورال تا ۲۴ سیستم کمکراننده از جمله Active Driver Assist را ارائه میدهد که کروز کنترل تطبیقی را با عملکرد حفظ مسیر ترکیب میکند. همچنین امکاناتی مانند ترمز اضطراری خودکار، هشدار نقطه کور و هشدار خروج از خط و کمک به حفظ مسیر نیز وجود دارد. از دیگر ویژگیهای برجسته میتوان به تشخیص علائم ترافیکی و پارک خودرو بدون دخالت دست اشاره کرد.
بورال در زمان عرضه با یک موتور ۱٫۳ لیتری توربوشارژر عرضه خواهد شد که به یک گیربکس شش سرعته دوکلاچه متصل است. در برزیل، این موتور هنگام کار با بنزین، ۱۵۴ اسب بخار و هنگام کار با سوخت فلکس (ترکیبات مختلفی از سوختها به ویژه بنزین و اتانول)، ۱۶۱ اسب بخار قدرت تولید میکند. با این حال، نسخه ویژه ترکیه با ۱۳۶ اسب بخار قدرت و ۲۴۰ نیوتن متر گشتاور، قدرت کمتری دارد. یکی از این پیشرانهها به کراساوور این امکان را میدهد که در ۹٫۳ ثانیه از ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت شتاب بگیرد.
تولید و عرضه جهانی
بورال در برزیل و ترکیه تولید خواهد شد. کارخانه Curitiba برزیل این کراساوور را برای ۱۷ کشور آمریکای لاتین میسازد، در حالی که کارخانه Bursa در ترکیه، این شاسیبلند سگمنت C را برای ۵۴ بازار دیگر از جمله اروپای شرقی، خاورمیانه و کشورهای مدیترانهای تولید خواهد کرد. عرضه اولیه بورال، اواخر سال جاری در برزیل آغاز میشود و در سال ۲۰۲۶ به صورت جهانی گسترش خواهد یافت.
منبع: carscoops
۲۲۷۳۲۲
نظر شما