«سمنان» استانی پیشرو در بروز رسانی فرآیندهای قابل الگوبرداری کشوری

رئیس سازمان امور عشایری کشور، سمنان را استانی پیشرو در بروز رسانی فرایندها دانست و گفت: این اقدام قابل الگو برداری برای دیگر نقاط کشور است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،جهانبخش میرزاوند در مجمع عمومی سالیانه اتحادیه مرکزی تعاونی‌های عشایری دامداران متحرک ایرانیان به میزبانی سالن جلسات هتل سنگسر مهدیشهر، سمنان را از استان‌های پیشرو در حوزه بروز رسانی فرایندها دانست و ابراز داشت: این اقدام قابل الگو برداری در سایر استان ها است.

وی با تاکید بر اینکه اتفاق مهم استان سمنان حاصل تلاش جمعی و تعهد مسئولان آن است، افزود: برای بهره مندی جامعه عشایر از خدمات پایدار و موثر نیازمند همین آگاهی، تعامل و پشتکار بین مسئولان و مردم هستیم.

رئیس سازمان امور عشایری کشور بابیان اینکه مدیران تعاونی باید مورد آموزش و به روز رسانی دانش مالی قرار گیرند، ابراز داشت: این اقدام به پاسخگویی شرایط پیچیده و متغیر همگام بحران کمک می کند.

میرزاوند با بیان اینکه عملکرد شفاف و موثر مانع از بروز آسیب های احتمالی می شود، تصریح کرد: درس پذیری در مسیر خدمت گذاری به جامعه در سراسر شبکه امور عشایری باید نهادینه شود.

وی از صدور ۴۰۰ الی ۵۰۰ بخشنامه و دستورالعمل پیرامون حوزه مالیاتی طی چهار سال گذشته در کشور خبر داد و افزود: تعاونی ها باید توجه جدی و تخصصی در حوزه مالی منطبق با قوانین جاری کشور داشته باشند.

چادر عشایری یک مرزبانی است؛ پوشش تلفن همراه در اولویت امور عشایری

رئیس سازمان امور عشایری کشور در حاشیه این نشست در گفتگو با خبرنگاران، هر چادر عشایر را یک دیده بان و یک مرزبانی مهم خواند و گفت: تقویت پوشش تلفن همراه در مناطق عشایری در دستور کار است.

میرزاوند، با بیان اینکه ۱۰۲ ایل در جامعه عشایری کشور ثبت شده است، ابراز داشت: زیر ساخت‌ها و چالش‌های این عشایر می‌بایست رفع شود.وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های نیازهای مناطق عشایری آنتن دهی تلفن همراه است، افزود: می‌بایست همگام با رشد تکنولوژی زیر ساخت‌های مرتبط نیز تقویت شود.رئیس سازمان امور عشایری کشور با بیان اینکه تأمین آب آشامیدنی، بهسازی راه، تأمین نهاده‌های دامی، تهیه آرد و سوخت دیگر چالش‌های پیش رو ایل‌های عشایر است، ابراز داشت: دستگاه‌های متولی می‌بایست برای رفع مشکلات موجود در عشایر پای کار حضور یافته و اجرای برنامه‌های گره گشایی را در دستور کار خود قرار دهند.میرزاوند با بیان اینکه هر چادر عشایری به مثابه یک دیده بانی و مرزبانی است، در ادامه تصریح کرد: حفظ جامعه عشایری از بعد امنیتی و پدافندی حائز اهمیت است لذا می‌طلبد تا مشکلات آنها با همراهی دستگاه‌های اجرایی رفع شود.وی با تاکید بر اینکه عشایر باید با کمترین دغدغه در تأمین مایحتاج اولیه خود مواجه باشند، افزود: انتظار می‌رود تا دستگاه‌های مسئول به طور جد پای کار حضور یافته و دغدغه عشایر را رفع کنند.

48

کد خبر 2090106

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار