به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنا ،رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در سفر به استان سمنان از راهاندازی کامل سامانه سمپ زرین در مراجع قضایی سراسر کشور تا قبل از پایان سال جاری خبر داد.
محمدکاظمی فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در جریان سفر یکروزه به مرکز استان سمنان ضمن دیدار و گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری رئیس کل دادگستری استان سمنان، میزان پیشرفت پروژه مرکز داده دادگستری استان را مورد ارزیابی قرار داد و همچنین با حضور در شعب منتخب از دادگاههای عمومی حقوقی، اجرای احکام مدنی و واحد بایگانی راکد دادگستری شهرستان سمنان، ضمن دیدار و گفتوگو با همکاران قضایی و اداری، از نزدیک در جریان مهمترین چالشهای احصا شده در حوزه ارائه خدمات قضایی این بخشها قرار گرفت و با ارشادات و صدور دستورات لازم به پیگیری درجهت رفع موانع، تاکید کرد.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در حاشیه این بازدیدها با تاکید بر نقش زیرساختهای فناورانه در تحول نظام قضایی، گفت: عدالت قضایی امروز، بدون بهرهگیری از فناوریهای نوین، کارآمد نخواهد بود. خوشبختانه با تلاشهای بهعمل آمده و حمایتهای ریاست قوه قضائیه، اکنون شاهد توسعه و تحقق عدالت هوشمند باهدف دسترسی آسانتر مردم به خدمات قضایی، ارتقای شفافیت در فرایندهای رسیدگی و کاهش اطاله دادرسی هستیم.
وی در بازدید از شعب ششم دادگاه عمومی حقوقی، اول اجرای احکام مدنی و واحد بایگانی راکد دادگستری سمنان از نزدیک در جریان برگزاری دادرسیهای علنی برخط و رسیدگی الکترونیک در این شعب، کیفیت زیرساختهای فنی، نظارت برفرآیند رقومی سازی پروندههای پالایششده، مطابق با دستورالعملهای ابلاغی، قرار گرفت.
کاظمی فرد در این سفر، توسعه عدالت هوشمند را یکی از اولویتهای جدی قوه قضاییه در مسیر تحول قضایی دانست و تصریح کرد: در تلاش هستیم تا قبل از پایان سال جاری سامانه سمپ زرین به صورت کامل در مراجع قضایی کشور راه اندازی و مورد استفاده همکاران قرار گیرد تا با ارتقاء بهرهوری در سامانههای الکترونیک قضایی، شاهد افزایش روزافزون رضایتمندی مراجعان باشیم.
حرکت به سوی «دستگاه قضایی کارآمد و فناورمحور»
حجتالاسلام والمسلمین اکبری رئیس کل دادگستری استان سمنان با مهم برشمردن استفاده از ظرفیتهای مطمئن و امن موجود در قوه قضاییه در مسیر رسیدگی و دادرسیهای الکترونیک قضایی بعنوان یکی از اولویتهای مهم استان، گفت: ما در دستگاه قضایی استان درچارچوب سند تحول و تعالی قضایی و برنامه جامع عملیاتی بر این عقیده هستیم که بهرهگیری از فناوریهای نوین موجود در قوه قضاییه و توسعه رسیدگیهای تمام الکترونیک به پرونده ها، ضرورتی اجتنابناپذیر در مسیر تحقق عدالت هوشمند و کارآمد قضایی است. چراکه با بهرهبرداری از این ظرفیتهای مطمئن وامن موجود میتوان «دستگاه قضایی کارآمد و فناورمحور» را به جامعه و مراجعان معرفی کرد.
نظر شما