برنامه پنج ساله میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور تدوین شد

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تدوین برنامه پنج ساله برای هر سه حوزه این وزارتخانه خبر داد و گفت: دستیابی به دورنمای استان‌ها در سال‌های آینده بر اساس این برنامه پیگیری و رصد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، بهروز ندایی روز چهارشنبه در آیین معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل در نگارخانه ختایی مجموعه تاریخی و جهانی شیخ صفی الدین اردبیلی اظهار کرد: سیاست وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی بر برنامه محور بودن این وزارتخانه معطوف است و همه برنامه ها در استان‌ها بر اساس برنامه پنج ساله خواهد بود.

وی با اشاره به اصلاح ساختار اداری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: با هدف رفع ایران هراسی و جذب گردشگران خارجی مرکز سرمایه‌گذاری در وزارتخانه، سه اداره کل و مرکز امور بین‌الملل راه اندازی شده و معاونان مربوطه نیز در استان‌ها مستقر خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: شمار پست‌های سازمانی این وزارتخانه با مجوز دولت به دو برابر رسیده و اصلاح ادارات شهرستانی در حال انجام است.

برنامه پنج ساله میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور تدوین شد

وی با بیان این که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ۳۶۰ شهرستان کشور، ساختمان اداری ندارد، اظهار کرد: مردم انتظارات بر حق دارند و در استان اردبیل نیز از این نظر کمبودهایی هست و برای رفع مشکلات اقدام می کنیم.

ندایی اضافه کرد: متعاقب افزایش پست‌های سازمانی در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در استان اردبیل پنج نمایندگی به اداره تبدیل شده و دو نمایندگی جدید نیز ایجاد شده و در حوزه صنایع دستی نیز، برای رونق صادرات تولیدات و در حوزه گردشگری برای جذب گردشگران خارجی و در حوزه میراث فرهنگی برای رفع مشکلات و معارضات اجتماعی برنامه ریزی و تلاش لازم ادامه دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که طبق برنامه پنج ساله و هر سال به میزان ۲۰ درصد، همه مشکلات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور رفع شود و استان اردبیل نیز با بیش از یک هزار اثر ثبتی، میراث ناملموس بسیار و صنایع دستی غنی و گردشگری قابل توجه، به جایگاه واقعی خود در کشور برسد.

معاون عمرانی استاندار اردبیل نیز در این آیین گفت: استان اردبیل از ظرفیت‌های تاریخی، گردشگری و صنایع دستی بالایی برخوردار است و نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتر و حمایت اداری دارد.

فرهاد سبحانی افزود: سرمایه گذاران به نقش آفرینی در احداث هتل‌ها و پل‌های گردشگری ترغیب شده‌اند و در حوزه منابع استانی هم برای اختصاص اعتبارات لازم اعلام آمادگی وجود دارد و در صدور مجوز طرح‌های گردشگری نیز حمایت و همراهی لازم انجام می شود.

گفتنی است در این آیین، ضمن قدردانی از زحمات حسن محمدی ادیب، جلیل جباری به عنوان مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل معرفی شد.

48

کد خبر 2090657

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =