به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،حسین شکوری در گفتوگویی با اشاره به اجرای پویش سراسری «به عشق امام حسین (ع) میبخشم» در استان سمنان، اظهار کرد: این پویش همزمان با ماه محرم و با هدف گسترش فرهنگ صلح، مدارا و گذشت، به ابتکار ریاست قوه قضاییه در سراسر کشور راهاندازی شده است.
وی افزود: برهمین اساس، رئیس کل دادگستری استان سمنان در نخستین جمعه ماه محرم و در خطبههای پیش از نماز جمعه ۶ تیرماه، علاوه بر دعوت از اقشار مختلف مردم به پیوستن به این پویش و تشویق و ترغیب شهروندان به توسعه فرهنگ صلح وسازش درجامعه، اجرای این پویش را به همکاران قضایی و اداری، اعضا و دبیران شوراهای حل اختلاف و صلحیاران سطح استان ابلاغ کرد و جهد و تلاش مضاعف در توسعه و ترویج این مهم را مورد تاکید قرار داد.
معاون قضایی دادگستری استان سمنان در امور دادگاه های صلح و شوراهای حل اختلاف با تاکید بر اهمیت الگوبرداری از سیره اهل بیت (ع) در ترویج مفاهیمی همچون گذشت و مصالحه، خاطرنشان کرد: هر ساله پویشهایی متناسب با ارزشهای اسلامی و انسانی راهاندازی میشود و پویش «به عشق امام حسین (ع) میبخشم» نیز با الهام از سیره و منش اباعبدالله الحسین (ع) و مفاهیم بلند عاشورایی، در راستای کاهش تنشها و حل اختلافات در سطح جامعه با شیوههای مسالمتآمیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی در ادامه افزود: تلاش ما در این پویش بر آن است تا با ترغیب و تشویق شهروندان به گذشت، حل اختلافات خانوادگی، اجتماعی و حقوقی بدون ارجاع پروندهها به محاکم قضایی، شاهد ترویج فرهنگ بخشایش، صلح و دوستی در جامعه بوده و طرفین اختلاف بیش از پیش از برکات معنوی این پویش برخوردار شوند.
معاون حل اختلاف استان با اشاره به تأثیرگذاری عمیق این پویش در کاهش رسیدگیهای قضایی و ایجاد آرامش روانی در جامعه، اعلام کرد: اجرای چنین پویشهایی علاوه بر کاهش تنشها و اختلافات، باعث گسترش محبت، همدلی و انسجام اجتماعی خواهد شد و بعنوان الگویی موفق و ماندگار در تمامی ایّام سال مورد بهرهبرداری لازم در مسیر توسعه روشهای جایگزین رسیدگی قضایی قرار میگیرد.
شکوری در پایان با اشاره به تجربه موفق در اجرای پویشهای پیشین نظیر «به حرمت امام علی (ع) میبخشم»، «به حرمت حضرت زهرا (س) میبخشم» و «به حرمت امام رضا (ع) میبخشم»، ابراز امیدواری کرد: تاکنون با اجرای پویش «به عشق امام حسین (ع) میبخشم» شاهد استقبال خوبی از سوی شهروندان استان و طرفین اختلاف به حل و فصل دعاوی و گسترش فرهنگ صلح و سازش هستیم. امیداست، آثار معنوی و اجتماعی اجرای این پویش همچنان در سطح جامعه ماندگار شود.
نظر شما