به گزارش خبرآنلاین از خراسان، دکتر حسن عبداللهزاده، مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علومپزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر ۱۹۰ مرکز شهری و روستایی در اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع مشارکت دارند، اظهار کرد: حدود ۹۰ درصد بیماران مراجعهکننده در همین مراکز خدمات موردنیاز را دریافت میکنند و تنها ۱۰ درصد به سطح دوم برای دریافت خدمات تخصصی ارجاع میشوند.
وی افزود: در حال حاضر ۷۰ نفر از نیروهای بخش خصوصی شامل پزشکان، پرستاران و ماماها در قالب این طرح ملی با معاونت بهداشت دانشگاه علومپزشکی مشهد همکاری میکنند و در مراکز دولتی و خصوصی به شهروندان خدمت ارائه میدهند.
عبداللهزاده با اشاره به آمار ماه گذشته گفت: در این مدت ۱۹۸ هزار نفر تحت پوشش برنامه پزشک خانواده ویزیت شدند که از این تعداد ۱۲ هزار نفر به سطح دوم ارجاع یافتند و برای حدود دو هزار و ۹۰۰ نفر نیز بهمنظور دریافت خدمات تخصصیتر از بیمارستان نوبت گرفته شده است.
مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علومپزشکی مشهد خاطرنشان کرد: هدف اصلی اجرای برنامه پزشک خانواده، کاهش بروز بیماریها، تقویت خدمات پیشگیری و شناسایی سریع و درمان بهموقع بیماران برای جلوگیری از پیشرفت و تشدید بیماریهاست.
46
نظر شما