کدگذاری پستی، زیرساختی حیاتی برای خدمات هوشمند در استان سمنان

استاندار سمنان در چهارمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای طرح ملی کدگذاری پستی، خواستار همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی برای ارتقای جایگاه استان به جمع سه استان برتر کشور در این حوزه شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان  سمنان، محمدجواد کولیوند در این نشست که با حضور احمدی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل شرکت ملی پست ایران برگزار شد، گفت: استان سمنان با جمعیت کمتر از یک میلیون نفر، ظرفیت مناسبی برای اجرای کامل و سریع این طرح دارد و با هم‌افزایی دستگاه‌ها می‌توان ظرف سه تا چهار ماه آینده، رتبه استان را به جایگاه برتر کشور رساند.

وی با اشاره به سوابق کاری خود در وزارت ارتباطات، ضمن قدردانی از مدیران و کارکنان پست، افزود: اجرای این طرح ملی، علاوه بر بهبود نظام آدرس‌دهی، دسترسی آماری، و ارائه خدمات محل‌محور، نقش مهمی در تکمیل زیرساخت‌های حکمرانی اسلامی و هوشمند خواهد داشت. به گفته کولیوند، کشورهای توسعه‌یافته جهان با یکپارچه‌سازی کدها و اتصال آن به کارت ملی و سایر کارت‌های خدماتی، روند ارائه خدمات را تسهیل کرده‌اند و این تجربه باید به‌صورت بومی و با رعایت ملاحظات امنیتی در کشور پیاده‌سازی شود.

استاندار سمنان با بیان اینکه سرشماری سال ۱۴۰۵ ضرورت تکمیل طرح را دوچندان کرده است، خواستار تقسیم وظایف روشن بین دستگاه‌های عضو کارگروه اصلی به ریاست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری شد و افزود: فرمانداران، شهرداران، دهیاران، بنیاد مسکن، و مدیران ادارات پست شهرستان‌ها باید با تشکیل جلسات منظم، رفع موانع اجرایی، و ارائه گزارش‌های ماهانه، اجرای پروژه را پیش ببرند. وی تشکیل کمیته حل اختلاف در استان و شهرستان‌ها برای رسیدگی سریع به اختلافات احتمالی بین دستگاه‌ها را ضروری دانست.

کولیوند در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت به‌روز رسانی نقشه‌های شهری و روستایی توسط شهرداری‌ها و بنیاد مسکن تأکید کرد و گفت: پلاک‌کوبی معابر شهری و روستایی باید با مشارکت شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و بر اساس مشخصات فنی واحد و پیمانکاران واجد شرایط انجام شود. وی همچنین از آمادگی استان برای استفاده از ظرفیت مولدسازی املاک بلااستفاده پست در مسیر اجرای طرح خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت تأمین اعتبار برای اجرای پروژه گفت: بخشی از هزینه‌ها می‌تواند از محل اعتبارات استانی، ارزش افزوده، و کمک‌های ملی تأمین شود و در صورت تخصیص بودجه ملی، مبالغ هزینه‌شده از سوی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به آن‌ها بازگردانده خواهد شد.

استاندار سمنان در پایان با تأکید بر برگزاری مستمر جلسات و پیگیری ماهانه توسط کارگروه اصلی، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش مشترک، استان سمنان می‌تواند در اجرای این طرح ملی به الگوی کشور تبدیل شود و زیرساختی کارآمد برای حکمرانی هوشمند و ارائه خدمات مبتنی بر محل ایجاد کند.

کد خبر 2100496

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار