دانشجویان دانشگاه "اسیوط" مصر با سردادن شعار "اسیوط آزاد است .. موسی برو بیرون" علیه عمرو موسی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر تظاهرات کردند.
به گزارش پایگاه خبری نهرین، شماری از اعضای جنبش "ائتلاف جوانان 6 آوریل" و جنبش "الکفایه" شهر اسیوط با حضور در میتینگ انتخاباتی عمرو موسی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر علیه وی و حضورش در این انتخابات تظاهرات کردند.
این جوانان معترض مصری با سر دادن شعار "بازماندگان رژیم سابق نه" با اشاره به عمرو موسی به عنوان یکی از بازماندگان رژیم دیکتاتوری حسنی مبارک تاکید کردند که قانون منع فعالیت سیاسی بازماندگان رژیم سابق باید وزیر خارجه مبارک را هم دربرمیگرفت.
عمرو موسی که از سرداده شدن چنین شعارهایی به خشم آمده بود، این جوانان معترض را هرج و مرج طلب و مزدور خواند!
درپی آن کمیته ویژه تبلیغات انتخاباتی عمرو موسی از حضور این جوانان در میتینگ وزیر خارجه حسنی مبارک و دبیرکل سابق اتحادیه عرب ممانعت کرد و اعضای این جوانان آن شعار "سرنگون باد حکومت مزدوران" و "مردم خواهان سرنگونی حکومت مزدوران است" را سر دادند که اشاره به ادامه بقای رژیم حسنی مبارک و شورای عالی نظامی بود.
پس از آن شرکتکنندگان در میتینگ عمرو موسی ملاحظه کردند که وی در سخنانش از عبارات و اصطلاحات مشابهی مانند "مصر بر هرج و مرج غلبه خواهد کرد" و "این روزی تاریخی است، هنگامیکه تمام مردم مصر در برابر هرج و مرج ایستادگی کردند و بر آن پیروز شدند" در اشاره به اقدام هوادارانش جهت ممانعت از اعتراض جوانان جنبش 6 آوریل و الکفایه استفاده کرد.
این سخنان عمرو موسی ثابت میکند که وی از اولین روز تبلیغات انتخاباتی نشان داد که نماینده و حامی شورای عالی نظامی مصر و بازماندگان و یاران رژیم حسنی مبارک است.
جوانان انقلابی مصر بر این باورند که قانون منع فعالیت بازماندگان رژیم سابق باید همانگونه که "عمر سلیمان"، معاون حسنی مبارک و رئیس سازمان اطلاعات وی را شامل شد، شامل عمرو موسی هم میشد، اگرچه شفیق تحت فشار شورای عالی نظامی مصر بر کمیته انتخابات ریاست جمهوری مصر بار دیگر به عرصه رقابتها بازگشت.
جوانان معترض دانشگاه اسیوط پس از خروج عمرو موسی با شعارهای "تو را انتخاب نخواهم کرد تا مرا زیر پایت له کنی"، "برو برو .. بیرون بیرون"، "موسی مزدور محال است به ریاست جمهوری برسی" و "اسیوط آزاد است .. موسی برو بیرون" عمرو موسی را از دانشگاه اسیوط بیرون کردند.
این درحالی است که هواداران عمرو موسی به مشت و لگد و صندلی به جوانان معارض مصری حمله کرده و فضای را متشنج کردند.
اسیوط از جمله شهرهای مصر است که در زمان زمامداری سه دههای حسنی مبارک ظلم و ستم بسیاری را توسط رژیم وی متحمل شد و در طول انقلاب بزرگ 25 ژانویه مصر دهها شهید و صدها مجروح برای پیروزی این انقلاب و سرنگونی رژیم مبارک تقدیم کرد.
عمرو موسی در دوران زمامداری حسنی مبارک طی سالهای 1991 تا 2002 به مدت یکدهه سکان هدایت سیاست خارجی حسنی مبارک را بر عهده داشت و همواره در طول این یک دهه سیاستهای مورد نظر حسنی مبارک را به اجرا میگذاشت.
عمرو موسی اگرچه هم اکنون تلاش میکند، گذشته تاریک و سیاه خود را پنهان کند که در رابطه دوستی با رژیم صهیونیستی و آمریکا خلاصه میشود، اما مردم مصر انقلابی مصر هیچگاه نمیتوانند آن را به فراموشی بسپارند.
درباره عمرو موسی همین کافی است که به یکی از گزارشهای منتشره درباره وی در رسانههای صهیونیستی اشاره شود، آنجا که پایگاه خبری روزنامه صهیونیستی "معاریو" وی را از جمله دوستان نزدیک پروفسور "اورام میتال"، استاد دانشکده علوم سیاسی دانشگاه بن گوریون میداند.
میتال در گفتوگو با روزنامه معاریو درباره موسی گفته بود: از آنجا که من با عمرو موسی سابقه آشنایی طولانی دارم، وی را به خوبی می شناسم. موسی فرد بسیار باهوشی است و میداند چطور افکار جوانان، لیبرالها و افراد غیر منتسب به احزاب سیاسی و اسلامگراها را به خود جذب کند.
عمرو موسی هم اکنون در عرصه بین المللی گزینه نخست آمریکا و رژیم صهیونیستی و به طور کلی غرب و در عرصه داخلی مورد حمایت شورای عالی نظامی مصر و رژیم سابق است.
49261
نظر شما