هم‌افزایی نهادی برای ارتقای کیفیت و حمایت از تولید در فارس

اداره کل استاندارد فارس طی روزهای اخیر با برگزاری سلسله نشست‌ها و دیدارهای کاری با معاونان مختلف استانداری فارس، موضوعاتی همچون ارتقای کیفیت تولیدات، رفع موانع سرمایه‌گذاری، تقویت منابع انسانی و گسترش تعاملات نهادی را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش خبرآنلاین، در نخستین دیدار، علی عزیزی مدیرکل استاندارد فارس با مسعود گودرزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این اداره‌کل ارائه داد. عزیزی بر نقش رعایت استانداردهای ملی در افزایش اعتماد عمومی، توسعه صادرات و ارتقای رقابت‌پذیری محصولات استان تأکید کرد و خواستار حمایت بیشتر دستگاه‌های اجرایی در زمینه الزام تولیدکنندگان به رعایت استاندارد شد.

گودرزی نیز در این نشست ضمن تأکید بر ضرورت حمایت از تولید باکیفیت و احیای واحدهای غیرفعال گفت: استانداردسازی نه‌تنها صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان را تضمین می‌کند بلکه بستری برای جذب سرمایه‌گذاری و توسعه پایدار است. او آمادگی استانداری برای همکاری و پشتیبانی از برنامه‌های استاندارد فارس را اعلام کرد.

در دیداری دیگر، مدیرکل استاندارد استان با امین کهوا معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس، مسئله کمبود منابع انسانی این اداره‌کل را بررسی کرد. عزیزی با اشاره به گستردگی وظایف نظارتی و فنی استاندارد گفت: کمبود نیرو یکی از چالش‌های اصلی ماست که روند خدمت‌رسانی و پشتیبانی از تولید را دشوار کرده است. او بر ضرورت جذب نیروهای متخصص و ارتقای مهارت کارکنان فعلی تأکید کرد.

کهوا نیز با بیان اینکه استاندارد یکی از ارکان توسعه پایدار است، وعده داد استانداری در چارچوب مقررات اداری و استخدامی، موضوع تأمین نیرو را پیگیری کند. به‌گفته وی، هماهنگی با سازمان اداری و استخدامی کشور و استفاده از ظرفیت‌های قراردادی از جمله راهکارهای در دست اقدام خواهد بود. در پایان، طرفین بر تشکیل کارگروه مشترک برای بررسی و ارائه راهکارهای عملی توافق کردند.

همچنین به‌منظور حمایت از سرمایه‌گذاران و واحدهای تولیدی استان، جلسه‌ای با حضور مدیرکل استاندارد فارس، نماینده دادگستری و نماینده اتاق بازرگانی فارس برگزار شد. در این نشست، چالش‌های مربوط به استانداردسازی، موانع حقوقی و دغدغه‌های بخش خصوصی مورد بحث قرار گرفت. عزیزی با تأکید بر آمادگی اداره‌کل برای مشاوره و همراهی واحدهای تولیدی، رعایت ضوابط استاندارد را پایه ارتقای کیفیت دانست. نماینده دادگستری نیز تسهیل روند رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با تولید را ضروری عنوان کرد و نماینده اتاق بازرگانی خواستار رفع موانع تأمین مواد اولیه و کاهش هزینه‌های جانبی شد. در پایان مقرر گردید کارگروه مشترکی میان دستگاه‌های متولی برای رفع موانع تولید شکل گیرد.

در دیدار دیگری، مدیرکل استاندارد فارس با جلیل حسنی سرپرست اداره کل مدیریت عملکرد، بازرسی، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری فارس دیدار کرد. عزیزی در این نشست گزارشی از اهم وظایف و عملکرد یک‌سال گذشته استاندارد در استان ارائه داد. حسنی نیز ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه استاندارد، بر تداوم همکاری و ارائه راهکارهای ارتقایی تأکید کرد.

این سلسله دیدارها نشان می‌دهد اداره کل استاندارد فارس در سال جاری با رویکردی فعال‌تر به دنبال هم‌افزایی نهادی برای ارتقای کیفیت محصولات، حمایت از تولید و جذب سرمایه‌گذاری در استان است.

48

کد خبر 2105718

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار