علي اكبر اشعري از افتتاح باغ كتاب تهران در ماههاي آينده خبر داد.
در نشستي كه تحت عنوان «باغ كتاب» امروز ـ 15 ارديبهشت ماه ـ در سراي اهل قلم نمايشگاه كتاب برگزار شد، علي اكبر اشعري دربارهي افتتاح پروژهي باغ كتاب توضيحاتي داد و وعدهاي را مبني بر افتتاح باغ كتاب تهران تا چند ماه آينده مطرح كرد.
مدير پروژه باغ كتاب در ادامهي سخنانش تصريح كرد: «آرزوي يك نمايشگاه دائمي كتاب حسب فرمايشات مقام معظم رهبري در حال تحقق است و تا چند ماه ديگر اين نمايشگاه در تپههاي عباسآباد در جوار كتابخانه ملي افتتاح خواهد شد.»
اشعري در ادامه با اشاره به امكانات موجود در باغ كتاب تهران توضيح داد: «اين نمايشگاه كتابهاي چاپ داخل و خارج را به صورت موضوعي در معرض بازديد و خريد قرار ميدهد و تمهيداتي همچون حضور متخصصين كتاب، جهت پاسخگويي به سوالات مراجعه كنندگان و يا احداث پاركينگ وسيع جهت رفاه بيشتر در نظر گرفته شده است.»
در ادامهي اين نشست، مصطفي رحماندوست ـ نويسنده و مسئول بخش كودك و نوجوان باغ كتاب ـ كه در نشست حاضر بود، سخنانش را با اين پرسش آغاز كرد كه آيا با وجود امكان خريد كتاب اينترنتي، تشكيل چنين سازهي بزرگي كه 32 هزار متر فضا را در اختيار ميگيرد، لازم است يا خير؟
وي در ادامه توضيح داد: «در تحقيقاتي كه انجام شده است، مشخص شده گسترش كتاب ديجيتال تاثيري روي فروش كاغذي كتاب ندارد، من معتقدم لازمه مطالعه كتاب در حوزه نشر كودك و نوجوان اين است كه بچهها كتاب را ببينند. نياز به خواندن و لذت به كتاب خواني با امكان فرصت لمس و ديدن كتاب فراهم ميشود.»
رحماندوست همچنين دربارهي فضاي كتاب كودك و نوجوان در باغ كتاب تهران افزود: «ما گروه سني را در اين مجموعه در نظر گرفتهايم، همچنين مكانهايي براي بچهها شبيه قهوه خانههاي خودمان گذاشتهايم. در بخش كودكان مبنا بر بازي است و بناست كتاب نيز به عنوان بخشي از بازي و سرگرمي كودك در نظر گرفته شود.»
علي اكبر اشعري با اشاره به خصوصيات ديگر مجموعه باغ كتاب اظهار داشت: «ايجاد فرصت براي اساتيد ، نويسندهها، برگزاري جلسات فرهنگي در ميزهاي مشخص به صورت رايگان در نظر گرفته شده است.»
وي توضيح داد: «اين مجموعه شامل شش سالن همايش مدرن ميباشد كه در آن فعاليتهايي با موضوع كتاب حتي مثل اجراي فيلم و تئاتر از يك كتاب، موسيقي و... در نظر گرفته شده است. اشعري همچنين به بخشهايي نظير عرضه آخرين فناوريهاي كتاب و كتابخواني، عرضه لوازم و تحرير، كلينيكهاي كتابدرماني، كارگاهيهاي آموزش ويراستاري، صحافي، گرافيك و ... اشاره كرد.»
به گفتهي مدير پروژه باغ كتاب؛ همچنين خانوادهها هنگام مراجعه به باغ كتاب ميتوانند حدود دو تا سه ساعت كودكان خود را به مربيان بسپارند كه برنامه ديگري براي آنها در نظر گرفته شده است و قسمتي به حراج نسخ خطي و كتابهاي نادر اختصاص يافته است.
مصطفي رحماندوست نيز خبر داد: «كساني كه قصد فروش و يا خريد كتابهاي دست دوم دارند نيز ميتوانند جمعهها به جمعه بازار باغ كتاب مراجعه كنند.»
او همچنين در پايان سخنانش از ايجاد يك فضاي مجازي مشترك با همه كتابفروشيهاي تهران خبر داد.
5757
نظر شما