۰ نفر
۱۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
احمد الشرع با ترامپ دیدار می کند

منابع دیپلماتیک از سفر «احمد الشرع» مشهور به «ابو محمد الجولانی» رئیس دولت موقت سوریه به نیویورک و دیدار با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خبر دادند.

به گزارش خبرآنلاین، پایگاه «ایندیپندنت عربی» به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت که دولت ایالات متحده آمریکا برای احمد الشرع رئیس‌ دولت موقت سوریه روادید ورود به خاک این کشور را صادر کرده است.

بر اساس گزارش ایرنا، رئیس‌ دولت موقت سوریه قرار است در بازه زمانی ۲۱ تا ۲۵ سپتامبر (۳۰ شهریور تا ۴ مهر) در یک سفر چهار روزه به نیویورک سفر کند.

در این سفر «اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه سوریه و «ابراهیم العلبی» سفیر جدید سوریه در سازمان ملل متحد، احمد الشرع را همراهی خواهند کرد.

به گفته این منابع دیپلماتیک، رئیس‌ دولت موقت سوریه قرار است در روز ۲۴ سپتامبر (۳ مهر) در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کند.

منابع مذکور همچنین اعلام کردند که اقدامات لازم برای یک دیدار دیگر بین احمد الشرع رئیس دولت موقت سوریه و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، در حاشیه نشست‌های هشتادمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل در حال انجام است.

افزون بر این، برنامه‌ریزی شده است که احمد الشرع در کنار رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه، از ساختمان «خانه ترکی» در نیویورک دیدار کند.

315 315

کد خبر 2113543

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین