دبیر علمی "نخستین کنگره جهانی علوم انسانی اسلامی" با اعلام عناوین کمیسیونهای تخصصی این کنگره تصریح کرد: عناوین کمیسیونها در آینده به عنوان قطبهای علمی در مراکز مشارکت کننده در برگزاری کنگره، مستقر می شوند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی کنگره ، دکتر "عطاء الله رفیعی آتانی" دبیرعلمی "نخستین کنگره جهانی علوم انسانی اسلامی" در نشست خبری روز دوشنبه 18 اردیبهشت با اشاره به محورهای نه گانه این کنگره گفت: محورهای اصلی کنگره به 9 بخش تقسیم شده است که هر محور را به عنوان یک کمیسیون تخصصی در یکی از مراکز علمی مشارکت کننده در برگزاری کنگره علوم انسانی اسلامی مستقر کرده ایم.

وی افزود: این 9 کمیسیون تخصصی بعدها به عنوان قطب علمی در مجموعه مراکز مشارکت کننده در کنگره مستقر می شوند که این 9 محور شامل کمیسیون فلسفه و روش شناسی علوم انسانی، نقد علوم انسانی متعارف، رویکردهای رایج به علوم انسانی، دستاوردهای علوم انسانی اسلامی پس از انقلاب، کاربردسازی علوم انسانی اسلامی، آسیب شناسی علوم انسانی اسلامی، علوم انسانی اسلامی و پیشرفت اسلامی، طبقه بندی علوم انسانی اسلامی و دانشگاه مطلوب علوم انسانی اسلامی است.
رفیعی از دریافت 635 چکیده مقاله به دبیرخانه "نخستین کنگره علوم انسانی اسلامی" خبر داد و گفت: از این تعداد حدود 400 مقاله به دست ما رسیده است که حدود 100 مقاله ارزیابی شده است که در نهایت 30 مقاله برتر در چارچوب کمیسیونها ارائه خواهند شد و به مقالات برگزیده جوایزی اعطا می شود.
وی با اشاره به حضور 25 میهمان خارجی در کنگره جهانی علوم انسانی اسلامی، افزود: این افراد از کشورهای آمریکا، کانادا، انگلستان، هند، مالزی، اندونزی، ترکیه، لبنان، تانزانیا و سنگاپور هستند و از این 25 نفر حداقل 10 نفر در چارچوب کمیسیونها به ارائه مقاله خود می پردازند.
"نخستین کنگره جهانی علوم انسانی اسلامی" در قالب سه نشست برگزار می شود که نشست اصلی در روز 31 اردیبهشت و نشست معارفه علمی با شرکت میهمانان خارجی و صاحبنظران برجسته کشور در روز 30 اردیبهشت در مرکز همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار می شود و نشست تخصصی دیگری به زبان انگلیسی در 2 خرداد در مؤسسه پژوهشی امام خمینی(ره) قم برگزار می شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 211958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • احمد افروز IR ۲۱:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۳۱
    0 0
    تا زمانی که سیاست خود را همه چیز دان و مسوول اصلاح همه چیز و از جمله علم می داند دور از دسترس است که انتظارات سطوح بالادستی از علم انسانی اسلامی برآورده گردد. باید توجه مقامات سیاسی را به این مهم جلب کرد که کارکرد علوم انسانی در جهان مدرن امروز دقیقا چیزی مانند کارکرد علوم تجربی است. هدف همگی افزایش کارآیی و بهبود رفاه و تقلیل مرارت حیات زمینی آدمیانی است که دینی نیستند و اگر هستند آن را به عنوان منبعی شبیه دیگر منابع می نگرند و می کوشند برای تامین اهداف یادشده روش ها و ابزارهای کارآمدی طراحی کنند. حال آن که به نظر می رسد رسالت دین و من جمله اسلام ناب محمدی تامین حیات طیبه است. حیات طیبه ای که قرار است در غیبت قائم عج ساخته شود. مدینه ی فاضله ای که سازندگانش در شعب ابیطالب جهان کفر واقع شده