۰ نفر
۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۲
احتکار عجیب آرد یارانه‌ای در اردبیل

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از احتکار عجیب و مبتکرانه آرد یارانه‌ای در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل عصر امروز در نشست کارگروه مبارزه با مفاسد اقتصادی در اردبیل، اظهار کرد: ما شرایط متفاوتی را در تهیه و توزیع آرد یارانه‌ای در بین نانوایی‌ها شاهد هستیم ولی گاه از این موضوع سوءاستفاده‌های عجیب رخ می‌دهد.

علی رحیمی‌آذر افزود: در یکی از این پرونده‌ها اخیرا مجموعه‌ متخلفی را شناسایی کردیم که در قالب کیسه‌های خالی بسته‌بندی جدید آرد را با سوءاستفاده از تفاوت قیمت آرد یارانه‌ای و آرد آزاد انجام می‌داد که اعضای این گروه تخلف دستگیر و پرونده آنها به تعزیرات ارجاع شد.

وی تصریح کرد: در جریان این عملیات متهم دقیقا در عین تعویض و جاسازی آردها در گونی‌های جدید غافلگیر شده و از محل اختفای آرد، 90 گونی آرد یارانه‌ای کشف و ضبط شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت: مأموران تعزیرات و نیروی انتظامی در این محل یک‌هزار و 200 کیسه خالی آماده برای بسته‌بندی جدید به همراه دستگاه مخصوص سردوزی را نیز کشف کردند.

رحیمی‌آذر در ادامه خاطرنشان کرد: این اقدام در قالب یک کارگاه و انبار غیرمجاز انجام شد که متخلفان در کنار کشف جرم، دستگیر و به تخلف خود اقرار کردند.

وی اضافه کرد: افراد سودجو با راه‌اندازی کارگاه‌های زیرزمینی سعی می‌کنند تا اقدام به تخلیه و تعویض آرد یارانه‌ای در گونی‌های آرد آزاد کرده تا با سوءاستفاده از تفاوت قیمت اقدام به گران‌فروشی و سوداگری کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل بیان کرد: برای جلوگیری از این تضییع حقوق هم استانی‌ها، نظارت و پایش با همکاری معاونت اقتصادی نیروی انتظامی و مبارزه با جرایم انجام می‌شود تا حقوق گسترده مصرف‌کنندگان تضییع نشود.

رحیمی‌آذر یادآور شد: این پرونده برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع شد و بخشی از پرونده نیز قرار است در تعزیرات با تلاش همکاران مورد رسیدگی قرار گیرد.

48

کد خبر 2126687

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =