عضو کمیسیون صنایع در گفتوگو با خبرآنلاین، با بیان اینکه مجلس هشتم مجموعه موفقیتهایی داشت و کاستیهایی که امیدواریم در مجلس نهم جبران شود، افزود: مجلس هشتم هم در قانونگذاری قوانین خوبی گذراند و هم در بعد نظارتی خوب عمل کرد.
وی از مجموعه مصوبات مهم مجلس هشتم در عرصه مسائل اقتصادی همچون قانون حمایت از کسب و کار، قانون بیمه بیکاری، بررسی طرح حمایت از تولید داخلی و ملی، قانون برنامه پنجم، قانون امور گمرکی و قانون تجارت، قانون مبارزه با قاچاق ارز و کالا و قوانینی در عرصه مسال انرژی یاد کرد و گفت: در بعد وظایف نظارتی هم، مجلس هشتم عملکرد خوبی داشت. بویژه در اصلاح آیین نامه داخلی مجلس که به اصلاح روند سوال از وزرا و گزارشهای تحقیق و تفحص پرداخت و به گزارشهای کمیسیونها نیز موضوعیت بخشید.
نماینده اصفهان از به روز شدن گزارشات نظارتی دیوان محاسبات در تفریغ قوانین بودجه سنواتی هم به عنوان یکی دیگر از موفقیتهای مجلس هشتم یاد کرد و ادامه داد: موضعگیریهای مجلس در مسائل سیاسی و بینالمللی نیز به موقع و به جا بود که در دفاع از ارزشهای انقلاب و مقابله با استکبار جهانی، عنوان میشد.
فولادگر در عین حال خاطرنشان کرد: البته عملکرد مجلس هشتم کاستیهایی هم داشت که انشالله در قانونگذاری و نظارت و انسجام بیشتر نمایندگان در مجلس نهم جبران میشود.
وی در پاسخ به سوالی که به عملکرد هیات رئیسه مجلس هشتم نیز اشاره داشت، گفت: به نظرم هیات رئیسه این مجلس در مجموع نمره قبولی میگیرد. اما به نظرم بهتر از این و منسجمتر از این میتوانست عمل کند. ولی در مجموع اعضای این هیات، نمره قبولی می گیرند.
نماینده منتخب اصفهان، در تشریح ویژگیهای رئیس مجلس نهم نیز با بیان اینکه او باید هم یک شخصیت ملی باشد و هم از استقلال مجلس دفاع کند، افزود: او باید با احترام به همه عناصر و سلایق موجود در مجلس، آنها را هماهنگ کند تا با یکدیگر در مجلس نهم کار کنند.
به گفته وی، رئیس مجلس نهم در عین دفاع از استقلال مجلس، با دیگر قوا هم باید تعامل داشته باشد؛ از حسن مدیریت، تدبر و سعه صدر نیز برخوردار باشد.
فولادگر که میگفت تمایلی ندارد در مورد گزینههای موجود برای ریاست مجلس نهم نظر دهد، توضیح داد: معتقدم نباید کار رسانهای در مورد اسامی افراد بشود و رسانهها باید عملکردها را بررسی کنند. ضرورتی ندارد که رسانهها به بررسی اسامی افراد بپردازند.
وی از این رو تاکید کرد: هیات رئیسه، منتخب مجلس است و نمایندگان در درون مجلس باید درباره آن تصمیم بگیرند. البته من به نقد رسانهای معتقدم اما رقابت رسانهای در تعیین رئیس مجلس را نمی پسندم.
رئیس کمیسیون نظارت بر اصل 44، در پاسخ به سوالی که به ترکیب فراکسیونهای مجلس نهم اشاره داشت، گفت: به نظر من اینکه یک فراکسیون اکثریت اصولگرایان باشد که چند زیر فراکسیون داشته باشد، خوب است و اشکالی ندارد. اینکه یک فراکسیون جامع شامل همه گرایشهای اصولگرایان وجود داشته باشد. البته باید برای رئیس چنین فراکسیونی فکر کرد که شاید لازم باشد متفاوت از رئیس مجلس باشد.
فولادگر از جبهه متحد، جبهه پایداری، جمعیت رهپویان، جبهه خط امام و رهبری و رهروان ولایت، به عنوان زیر شاخههای فراکسیون اصولگرایان در مجلس نهم نام برد و افزود: اول از همه جبهه پایداری برای ایجاد یک فراکسیون جدید وارد عمل شد و بعد از آن هم فراکسیون رهروان ولایت اعلام موجودیت کرد. جمعیت ایثارگران و رهپویان هم احتمالا فراکسیون جدا تشکیل خواهند داد.
او که میگفت نشست فراکسیون رهروان ولایت نشان میداد که فراکسیون پرتعدادی از نظر تعداد اعضا است، در مورد وزن دیگر فراکسیونهایی که از آنها نام برد، و ریاست احتمالی آنها اظهار نظر نکرد.
/2929
نظر شما