آخرین اخبار از وضعیت صابر کاظمی در کما

ورزش سه نوشت: وضعیت جسمانی صابر کاظمی، ستاره جوان تیم ملی والیبال ایران که در روزهای اخیر به کما رفته است، همچنان بحرانی گزارش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در روزهای گذشته، خبر به کما رفتن صابر کاظمی، ستاره جوان والیبال ایران شوک بزرگی به جامعه ورزش وارد کرد. این بازیکن که یکی از مهره‌های کلیدی تیم ملی در سال‌های اخیر بود، بر اثر حادثه‌ای ناگهانی به کما رفت و از همان لحظه در بخش مراقبت‌های ویژه تحت نظر تیمی از پزشکان متخصص قرار دارد.

ورزش سه نوشت: شب گذشته فدراسیون والیبال ایران در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که پس از بررسی‌های دقیق کمیسیون پزشکی، صابر کاظمی دچار مرگ مغزی شده است. انتشار این خبر بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و فضای مجازی داشت و موجی از اندوه، بهت و همدردی در میان بازیکنان، مربیان و هواداران والیبال و ورزش ایجاد کرد.

با این حال، ساعاتی بعد امیرحسین منظمی، دبیرکل فدراسیون والیبال، در گفت‌وگویی تأکید کرد که هنوز قلب صابر کاظمی با کمک دستگاه‌های تنفسی در حال تپش است و باید همچنان امیدوار بود. او از مردم خواست برای سلامتی این بازیکن دعا کنند و افزود که تیم پزشکی در تلاش است تا با انجام اقدامات درمانی جدید، وضعیت او را بهبود بخشد.

بر اساس آخرین پیگیری‌ها از بیمارستان پیامبران، همچنان امروز سطح هوشیاری صابر کاظمی در پایین‌ترین حد ممکن قرار دارد و امروز قرار است عمل احیای کلیه او انجام شود. پزشکان اعلام کرده‌اند که هرچند احتمال بازگشت بسیار اندک است، اما هنوز روزنه‌ای از امید باقی مانده و خانواده، هم‌تیمی‌ها و هوادارانش با دعا و انتظار چشم‌به‌راه خبری خوب هستند.

251 251

کد خبر 2136041

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 4
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
    11 0
    خدا به حق خودش و شهدا همه مریض های اسلام را شفا عنایت فرماید و چنان مرگی نصیب خائنین عطا نماید که پوست و گوشت خودشان را بخورند امین یا رب العالمین
  • IR ۱۶:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
    4 3
    طپش بدون کمک تنفسی امیدی هست، بکمک دستگاه تنفسی طپیدن قلب، یعنی تمام.
  • حمید کلباسی IR ۱۶:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
    11 1
    ابوالفضل علمدار ، کاظمی را نگهدار

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین