آغاز به کار نمایشگاه بومی‌سازی، بهینه‌سازی و نیازمندی‌های مجتمع مس سرچشمه رفسنجان

چهارمین نمایشگاه بومی‌سازی، بهینه‌سازی و نیازمندی‌های مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در سالن شهدای دانشگاه ولی عصر (عج) با حضور مسئولان استانی و محلی گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نمایشگاه بومی‌سازی، بهینه‌سازی و نیازمندی‌های مجتمع مس سرچشمه با حضور ۳۰ شرکت تا ۱۶ آبان‌ماه در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان برپا خواهد بود.

فرماندار رفسنجان در آیین افتتاح این نمایشگاه با بیان اینکه ۲۲۰ واحد صنعتی فعال در این شهرستان وجود دارد گفت: از این تعداد، ۲۰ واحد به دلایل مختلف تعطیل شده و یک یا ۲ واحد نیز تغییر وضعیت داده‌اند.

حسین رضایی افزود: واحدهای صنعتی رفسنجان توانسته‌اند نزدیک به ۲۰ هزار شغل ایجاد کنند.

وی ادامه داد: واحدهای تولیدکننده دستگاه‌های فرآوری پسته در این شهرستان علاوه بر عرضه در سطح ملی، به کشورهای دیگر نیز صادرات دارند.

فرماندار رفسنجان تصریح کرد: صنعتگران رفسنجان ظرفیت و توانایی تأمین نیازمندی‌های مجتمع مس سرچشمه را دارند و حمایت جدی از آن‌ها ضروری است تا بتوانند سطح تولیدات را ارتقا دهند.

بومی سازی ۷۵ درصد قطعات مس سرچشمه

در ادامه مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز بیان کرد: بومی‌سازی دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت ملی است و راهی جز آن برای دستیابی به توسعه پایدار وجود ندارد.

اصغر صالحی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۷۵ درصد تجهیزات مجتمع مس سرچشمه بومی‌سازی شده و امیدواریم این رقم به بیش از ۹۵ درصد برسد.

وی خاطرنشان کرد: سه شرط اصلی موفقیت در بومی‌سازی حمایت و ریسک‌پذیری مدیران، ارتباط مؤثر دانشگاه و محققان با صنعت و اعتماد به متخصصان جوان است و امیدواریم این نمایشگاه زمینه‌ساز تبادل نظر سازنده و جلوگیری از موازی‌کاری در حوزه تولیدات داخلی باشد.

سید مجتبی ترابی مجری بومی سازی و ساخت مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز گفت: در این نمایشگاه ۳۳ شرکت فعال در حوزه ساخت داخل و تأمین نیازهای شرکت مس شرکت داشته‌اند که از این تعداد ۱۵ شرکت از رفسنجان، ۱۰ شرکت از سایر نقاط استان کرمان و هشت شرکت از خارج از استان حضور دارند.

کد خبر 2139104

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار