سخنگوی شهرداری مشهد گفت: قرارداد خواهرخواندگی مشهد و کراچی پاکستان امضا شد.
"علی حامدمقدم" در نشست خبری که امروز، 27 اردیبهشت در سالن شهدای شهرداری مشهد برگزار شد، خاطرنشان کرد: در سفری که به کراچی پاکستان داشتیم، طی یک قدم رو به جلو قرارداد خواهرخواندگی مشهد و کراچی منعقد شد.
وی اظهار داشت: قرار خواهرخواندگی بین مشهد و کراچی شامل چهار بند است؛ بند اول در دو بخش برنامهریزی و مدیریت جامع شهری و بخش دوم برنامههایی در زمینه حوادث مثل سیل، زلزله و مدیریت پسماند ناشی از حوادث است.
حامدمقدم با اشاره به سایر بندهای این تفاهمنامه، ادامه داد: بند دوم به تقویت و گسترش روابط دوستانه بین شهروندان به منظور شناخت در زمینههای تاریخی و فرهنگی است، بند سوم چگونگی فعالیتهای شوراهای شهرها و بند چهارم تلاش برای تحقق ایده آرمانشهر با ارکان اسلامی است.
مشاور شهردار مشهد ادامه داد: علاوه بر این بندها، رعایت استانداردهای زیست محیطی، تامین امنیت و زیرساختهای شهری، افزایش روح حیات و شادابی شهرها نیز زیر مجموعه این تفاهمنامه است.
حامدمقدم با اشاره به قرارداد تفاهمنامه همکاری بین کراچی و مشهد، عنوان کرد: این یادداشت همکاری شامل 10 بند میشود که استفاده از ظرفیتهای شهر و صنعت گردشگری، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، خدمات عمومی، رفاهی و شهری، ایجاد فضای سبز، مدیریت پارکها، احداث گلخانه و فضای شهری، مدیریت پسماند بازیافت و تبدیل مواد، احداث کارخانه تولید آسفالت و احداث جاده کمربندی شهر کراچی همراه با ساخت پل و تقاطعهای هم سطح از جمله موارد این تفاهمنامه است.
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری مشهد تصریح کرد: از دیگر موارد این تفاهمنامه میتوان به مرمت آثار باستانی و توسعه اماکن مذهبی، صدور خدمات فنی مهندسی، آموزش تربیت نیروی انسانی مجرب و توانمند، ترویج و تشویق مردم برای دیدار از شهرهای یکدیگر و مدیریت بحران اشاره کرد.
وی با اشاره به سفر استانی هیات دولت و مصوبات گذشته که هنوز اجرایی نشده است، اظهار داشت: محدودیتهای بینالمللی و تخصیص نیافتن اعتبار دلیل به نتیجه نرسیدن مصوبات گذشته اعلام شده است.
مشاور شهردار مشهد با بیان اینکه برای اولین بار در ایران چند دستگاه مسطحسازی آسفالت را خریداری کردهایم، تاکید کرد: این دستگاهها زیرساختها را درست میکند که البته سعی داریم به سمت استفاده از آسفالتهای پلیمری برویم که از حیث آب و هوایی با مشهد سازگارتر است.میزان معابری که در مشهد باید آسفالت شود به اندازه فاصله میان تهران و مشهد است.
وی تصریح کرد: معرفی مشهد به دنیا و استفاده از ظرفیتهای سایر کشورها برای ارتقاء مشهد از اهداف مهم شهرداری به حساب میآید که سفر به بیشکک پاکستان، مزار شریف افغانستان و حیدرآباد هند از دیگر برنامههای شهرداری مشهد است.
حامدمقدم اظهار داشت: در موضوع بافت فرسوده رشد قابل توجهی داشتهایم که در اطراف حرم 98 درصد تملک تمام شده است.
سخنگوی شهرداری مشهد اظهار داشت: برای توجه به حاشیههای شهر اعلام آمادگی شده است اما طبق قانون تا سند رسمی تحویل نشود، شهرداری هم نمیتواند اقدامی انجام دهد چرا که مساله مالکیت هنوز در حاشیههای شهر مشخص نیست و در صورت مساعدت دولت بسیاری از مشکلاتشان حل خواهد شد.
وی عنوان کرد: در بخش ساماندهی حاشیه شهر فعالیت زیادی انجام دادهایم در حالی که وظیفه شهرداری تنها نگهداری شهر است اما ما حتی شهرسازی را هم انجام میدهیم.
301301
نظر شما