نماینده منتخب کرج در گفتوگو با خبرآنلاین، «دفاع از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی» که در سال جاری از سوی مقام معظم رهبری عنوان شده است را مهمترین اولویت کاری مجلس نهم دانست که راهکار نجات کشور از معضل بیکاری و زمینه اعتماد به سرمایه گذاری در ایران را فراهم می کند.
«توجه به هزینههای داخلی»، «توجه به بخش صنعت و کشاورزی» و «هدفمند سازی واقعی یارانهها نه تزریق پول نقد» و «توجه به ایجاد بهداشت و درمان و آموزش و پرورش و دیگر خدمات رایگان در ازای هدفمندسازی یارانهها» ازدیگر اولویتهای کاری مجلس نهم از نگاه وی است.
کولیوند در ادامه معرفی اولویتهای مجلس نهم به «جدی گرفتن مسائل سیاست خارجی بویژه مذاکرات ایران با 1+5 و آژانس هستهای» اشاره کرد که لازم است مجلس شورای اسلامی در راستای منافع ملی نظام به اتخاذ مواضعی قاطع بپردازد.
وی در پاسخ به سوالی که ارزیابی وی را از عملکرد مجلس هشتم و هیات رئیسه آن جویا میشد، نیز گفت: با توجه به فشارهای جهانی که در طول دوره فعالیت مجلس هشتم بر نظام وارد میشد و با توجه اختلافنظرهایی که بین مجلس و دولت وجود داشت؛ در مجموع میتوان نمره خوبی را به عملکرد مجلس نهم داد. عملکرد هیات رئیسه این مجلس هم خوب بود.
منتخب مردم کرج برای حضور در پارلمان نهم، در ادامه خاطرنشان کرد: رئیس مجلس نهم باید از حواشی سیاسیای که مجلس را از متن دور میکند جدا شود و سیاسی کاری نکند و مجلس را به سوی اهداف واقعی خود در تولید سوق بدهد تا منویات مقام معظم رهبری محقق شود.
کولیوند با بیان اینکه در حال حاضر آقایان لاریجانی و حدادعادل، مطرحترین گزینهها برای ریاست مجلس نهم هستند، ادامه داد: اما آقای لاریجانی شرایط بهتری را برای ریاست مجلس نهم دارد. چرا که آقای حدادعادل بیشتر یک شخصیت علمی و فرهنگی است ولی آقای لاریجانی با سوابق اجرایی بسیار از وزارت ارشاد تا صداوسیما و شورای عالی امنیت ملی، یک چهره اجرایی و بین المللی به شمار می رود که برای ریاست مجلس نهم مناسب تر است.
وی در تشریح وضعیت فراکسیونهای مجلس نهم نیز با اشاره به اینکه در آییننامه داخلی مجلس منعی برای تعدد تشکیل فراکسیونها وجود ندارد، اظهار داشت: احتمال تشکیل سه فراکسیون «رهروان ولایت»، «پایداری»، «ایثارگران و رهپویان» وجود دارد که البته ممکن است بعدها در یک مجموعه قرار بگیرند و یا میان پایداری با رهپویان و ایثارگران نزدیکی ایجاد شود.
/2929
نظر شما