ایسنا نوشت:

یک عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی روشهای بازسازی بافتهای بیماران سرطان پستان در این مرکز گفت: کارگاه «بازسازی نیپل ارئول به روش میکروپیکانتاسیون» با هدف آموزش پزشکان متخصص (جراح و زنان) فعال در زمینه بیماریهای سرطان پستان برگزار شده است.

دکتر آسیه الفت بخش در حاشیه برگزاری اين کارگاه آموزشی در پژوهشکده سرطان پستان، روشهای جراحی سرطان پستان را به دو دسته ماستکتومی یا برداشت کامل سینه و حفظ پستان تقسیم کرد و افزود: زمانی که جراح به هر دلیل ناچار به برداشت کل بافت پستان است، بار سنگین روحی روانی بر بیمار تحمیل خواهد شد، بطوریکه باعث اختلال در کیفیت زندگی وي می‌شود؛ بنابراین پزشکان بعد از پایان دوره‌های درمان، در مرحله پیگیری و بازسازی پستان با روشهای استاندارد این نوع جراحی آشنا می‌شوند که البته بازسازی نیپل ارئول آخرین حلقه این زنجیره است.

وی در ادامه پژوهشکده پستان جهاد دانشگاهی را از جمله مراکز یونیک تخصصی کشور در تشخیص و درمان بیماران سرطان پستان دانست و تصریح کرد: کارگاه بازسازی نیپل ارئول به روش میکروپیکانتاسیون با هدف آموزش پزشکان متخصص (جراح و زنان) فعال در زمینه بیماریهای سرطان پستان برگزار شده است.

این جراح عمومی اظهار کرد: تمامی دستگاه‌های رکارتریج‌ها و پیگمان‌های استفاده شده توسط گردانندگان این کارگاه مورد تایید وزارت بهداشت بوده و از استانداردهای جهانی برخوردار است.

الفت بخش، در پایان جلب رضایت مراجعین و بیماران به پژوهشکده سرطان پستان را از مهم‌ترین اهداف این پژوهشکده دانست و اظهار اميدواری كرد با انجام روشهای بازسازی پستان مطابق با آخرین دستاوردهای علمی، رضایتمندی و کیفیت زندگی بیماران سرطان پستان تامین شود.

 

301301

کد خبر 214651

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین