مصرف گاز مشهد از ۳۲ میلیون مترمکعب عبور کرد / ۹۶ درصد سهم بخش خانگی و عمومی

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: مصرف گاز مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته به بیش از ۳۲ میلیون مترمکعب رسیده که بخش عمده آن در حوزه خانگی و عمومی مصرف شده است.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، حسن افتخاری، مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی در گفت‌وگویی با بیان اینکه مصرف گاز شهر مشهد در شبانه‌روز گذشته از ۳۲ میلیون مترمکعب فراتر رفته است که حدود ۳۰ میلیون مترمکعب معادل ۹۶ درصد آن به بخش خانگی و عمومی اختصاص دارد، اظهارکرد: اعمال محدودیت‌ها در بخش صنعت به‌طور مستقیم به میزان مصرف گاز در بخش‌های خانگی و عمومی وابسته است و هرچه مصرف در روزهای سرد سال افزایش یابد، محدودیت‌ها در سایر بخش‌ها به‌ویژه صنایع عمده مانند سیمان، فولاد و کوره‌ها اجرایی می‌شود. وی افزود صنایع دارای اولویت بالا از جمله واحدهای داروسازی مشمول این محدودیت‌ها نخواهند بود.

وی افزود: مکاتبات لازم با تمامی صنایع درباره ضرورت تأمین سوخت دوم در زمان اعمال محدودیت‌ها انجام شده و هماهنگی‌های لازم با شرکت پخش فرآورده‌های نفتی برای تأمین این سوخت صورت گرفته است. به گفته وی، اعمال محدودیت‌ها به‌صورت کشوری ابلاغ و اجرا می‌شود.

افتخاری با اشاره به وضعیت مشترکان خانگی گفت: ۹۸ درصد مشترکان گاز استان در پلکان‌های اول تا سوم قرار دارند و مشترکان بسیار پرمصرف که در پلکان چهارم هستند، حدود یک و نیم درصد از کل مشترکان را شامل می‌شوند اما نزدیک به ۵ درصد از گاز مصرفی استان را به خود اختصاص داده‌اند و بر اساس سیاست جدید تعرفه‌گذاری با قبوض با مبالغ بالا مواجه خواهند شد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی ساده‌ترین راهکارهای کاهش مبلغ قبوض در روزهای سرد سال را استفاده از لباس گرم، رعایت دمای رفاه ۲۰ درجه سانتی‌گراد در منازل و خاموش کردن وسایل گرمایشی اضافی عنوان کرد و افزود: قطع گاز باغ‌ویلاها و واحدهای خوش‌نشین با جدیت در حال اجراست.

کد مطلب 2158383

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =

آخرین اخبار