معاون بازرسی و نظارت سازمان حمایت مصرف کننده و تولید کننده از ادامه جریان کاهشی قیمت اقلام مصرفی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین جواد تقوي ، معاون بازرسي و نظارت سازمان حمايت مصرف كننده و توليد كننده اين اقلام را شامل حبوبات ، مواد پروتئيني ، برنج و روغن و ساير اقلام مصرفي عنوان كرد و افزود : از ابتداي ارديبهشت ماه امسال طرح تشديد بازرسي مواد غذايي به دنبال آنچه به دليلي نوسانات قيمتي اتفاق افتاد كه عمدتا ناشي از تغيير نرخ ارز و قيمتهاي جهاني بود انجام شد وتا پايان خرداد ماه ادامه مي يابد.
وي از برنامه هاي نظارتي تابستاني ، بازگشايي مدارس ، طرح رمضان ، محرم و صفر و نوروزآينده به عنوان طرحهاي ويژه نام برد و افزود : در اين طرح بيشترين بازرسي ها معطوف به مواد غذايي ، مواد پروتئيني ، نهاده هاي دامي ، مصالح ساختماني ميوه و تره بار و مراكز تفريحي و ورزشي ومذهبي كه عمده ترين مراجعات مردم به اين مكانها اتفاق مي افتد وجود خواهد داشت .
تقوي ادامه داد: علاوه بر اين حوزه ها و بنگاههاي كه تكرار يا اصرار در تخلف داشته اند مورد هدفگذاري قرار داده ايم و سعي كرديم با برنامه هايي با حوزه سازمان تعزيرات حكومتي به صورت توام انجام مي دهيم.
وي با بيان اينكه سازمان حمايت تلاش خود را در زمينه كنترل بازار ، تامين به موقع و كاهش قيمتها به كار گرفت افزود : در هر برنامه تغيير قيمتي با يكسري كالاهايي كه از قبل وارد شبكه توزيع كشور شده اند مواجه هستيم اما كالاهاي جديد با كاهش قيمت وارد بازار شده اند.
اين مقام مسوول تصريح كرد : وقتي تصميم به اقدامات جبراني براي تامين مي گيريد زمان بر است و يك فاصله زماني براي بسيج تشكلها ، تامين ارز و كالا ، حمل و وورد به شبكه داخلي نياز است.
به بيان وي زنجيره مديريت بازار كه مهمترين آن تامين و توزيع است اگر به موقع اتفاق نيفتد و اگر تخصيص ارز به خصوص براي اقلامي كه نيازمند واردات است صورت نگيرد اين اقدامات تاخيري در بازار تاثير گذار است.
تقوي تاكيد كرد : در زمينه مديريت تامين تنظيم بازار تداركات خوبي ديده شده و ذخيره هاي خوبي در جريان شبكه بازار وجود دارد و همه تلاش ما اين است كه فضاي ايمني را در بازار فراهم بكنيم كه مردم نيازمنديهاي خود را خريداري كنند.
به گفته وي طرح تشديد بازرسي مواد غذايي و اولويتهاي كالا و خدماتي كه در طول سال به دليل فشار تقاضا ممكن است در بخشهايي كه در سبد هزينه خانوار كالايي مردم تاثير گذار است دچار كمبود شود ادامه خواهد يافت.
3939
 

کد خبر 215905

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۶
    12 1
    برنج وگوشت ومرغ قند و شکر و... میوه و سبزی و غیره را مگر ما از کشور های دیگر وارد میکنیم که تابع قیمت ارز باشد و اگر هم چنین باشد مگر به اصطلاح قرار نبود بانک مرکزی ارز مورد نیاز وارد کننده را تامین کند اگر بحث گرانی است که در کشور های اروپائی که همه ورشکست شده و ارزش یورو پایین آمده اگر بحث جهانی هست باید همه چیز ما جهانی باشد وگرنه ... تمام فروشگاههای اروپائی تخفیفهای 50 درصدی به بالا در مواد غذائی و لوازم خانگی و پوشاک دارند چرا در ایران برعکس قیمتها چندین برابر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین