لبنان زیر آتش اسرائیل؛ یگان رضوان سیبل حملات هوایی

دشمن صهیونیستی به تجاوز خود علیه حاکمیت لبنان ادامه می‌دهد و امروز -جمعه- نیز مناطقی را در جنوب و دره بقاع هدف قرار داد.

به گزارش خبرآنلاین، هواپیماهای رژیم صهیونیستی به طور گسترده علاوه بر منطقه زغرین، رشته کوه‌های غربی در منطقه الهرمل را با حملات هوایی سنگین هدف قرار دادند.

بنا بر گزارش ایسنا، خبرنگار المنار در جنوب، گزارش داد که هواپیماهای دشمن منطقه بصلیا در جنوب لبنان را هدف قرار داده‌اند.

صبح امروز، این خبرنگار افزود پهپادهای دشمن مزرعه‌ای را در کوه‌های الققیر، در منطقه شمیس در حومه شهر شبعا در جنوب هدف قرار داده‌اند. گزارش‌های لبنانی حاکی از آن است که اشغالگران حملات هوایی را در حومه شهر الهرمل در شرق لبنان و همچنین در حومه شهر بصلیا در منطقه اقلیم التفاح در جنوب لبنان انجام داده‌اند که نشان دهنده گسترش دامنه جغرافیایی حملات است.

هنوز هیچ اطلاعات رسمی در مورد تلفات وجود ندارد، در حالی که منابع محلی از خسارات مادی به مناطق نزدیک به مکان‌های هدف خبر داده‌اند.

ادعای اسرائیل

ارتش اشغالگر در بیانیه‌های متوالی اعلام کرد که «اهداف حزب‌الله» را در جنوب لبنان و منطقه الهرمل بمباران کرده است.

این ارتش ادعا کرد که این حملات در درجه اول یک مجتمع آموزشی و توانبخشی متعلق به «یگان رضوان» را به همراه انبارهای سلاح و زیرساخت‌های نظامی که گفته می‌شود برای آماده‌سازی حملات علیه اسرائیل استفاده می‌شدند، هدف قرار داده است.

ارتش اسرائیل در ادامه توجیه تجاوزگری‌هایش مدعی شد که مجتمع آموزشی مورد هدف برای تمرینات نظامی، از جمله تمرین‌های تیراندازی و استفاده از انواع سلاح‌ها، مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

ارتش اشغالگر در بیانیه خود تأکید کرد که «به اقدام برای از بین بردن هرگونه تهدیدی برای اسرائیل ادامه خواهد داد»، پیامی که نشان دهنده قصد تل‌آویو برای ادامه سیاست حملات متجاوزانه خود در داخل خاک لبنان است.

315

کد مطلب 2161307

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین