ماجرای تیراندازی در بهشت زهرای تهران چه بود؟

سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری دو تن از اراذل و اوباش به اتهام درگیری و تیراندازی در بهشت زهرا تهران خبر داد. 

به گزارش خبرآنلاین از ایسنا، روز گذشته ماموران پایگاه دهم پلیس اطلاعات، خبری را درخصوص درگیری دو تن از اراذل و اوباش مسلح و تیراندازی در محدوده بهشت زهرا(س) دریافت کردند و برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.

بنابراین گزارش، برابر تحقیقات ماموران در صحنه تیراندازی مشخص شد این دو هنجارشکن اجتماعی مسلح به سلاح گرم اقدام به تیراندازی و درگیری با هم کرده اند که با حضور ماموران سعی کردند از محل متواری شوند.

در این گزارش آمده است، متهمان تحت تعقیب پلیس قرار گرفته و در نهایت در محدوده خارج از بهشت زهرا در خودروهای خود دستگیر و به همراه سلاح سرد و گرمی که داشتند به پلیس اطلاعات پایتخت منتقل شدند.

 متهمان در بازجویی های انجام شده به جرم خود اعتراف کرده و این درگیری مسلحانه را نتیجه اختلاف قدیمی میان خودشان مطرح کردند، که در نهایت هر دو نفر پس از تکمیل پرونده راهی دادسرا شدند.

۲۳۳۲۳۳

کد مطلب 2161753

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین