مدیران مازندران از حاشیه سازی برای خدمت به مردم دوری کنند

استاندار مازندران گفت: همه مدیران موظف هستند به جای حاشیه سازی تمام توان خود را صرف خدمت به مردم کنند.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران، با اشاره به شرایط امروز کشور گفت: ایران بیش از هر زمان دیگری به آرامش، عقلانیت و همدلی نیاز دارد و نه به دو قطبی‌سازی و جنجال‌های سیاسی. 

وی افزود: رفع مشکلات انباشته کشور زمان‌بر است و با شعار و هیاهو هیچ گره‌ای باز نمی‌شود. دولت باید با کارنامه و تلاش‌هایش سنجیده شود، نه با فضاسازی‌های رسانه‌ای و سیاسی.  

استاندار مازندران با انتقاد از برخی جریان‌ها که به جای ارائه راه‌حل تنها به دنبال ناامید کردن مردم هستند، تصریح کرد: این مسیر به نفع ایران نیست. مشکلات کشور یک‌شبه ایجاد نشده و یک‌شبه نیز حل نخواهد شد.  

یونسی رستمی تأکید کرد: ما در مازندران باور داریم که اداره کشور با عقل جمعی و کار میدانی پیش می‌رود. همه مدیران موظف‌اند به جای حاشیه‌سازی، تمام توان خود را صرف خدمت به مردم کنند.

وی ادامه داد: امروز وقت رقابت‌های فرسایشی سیاسی نیست؛ وقت پاسخ‌گویی به مطالبات مردم است. دولت نیازمند فرصت همکاری و نقد دلسوزانه است. ما با تمام توان در کنار دولت ایستاده‌ایم تا ثمره تلاش‌ها به سفره مردم برسد.

کد مطلب 2162102

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =

آخرین اخبار