ملت ایران هرگز تسلیم دشمن نمی شود

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع تصریح کرد : دشمنان و بدخواهان و توطئه‌گران ما بدانند که با تهدید و ارعاب و یاوه‌گویی‌ها که می‌کنند ملت ایران هرگز و هرگز تسلیم خواسته‌های نامشروع آنان نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ حجت الاسلام سیدضیاءالدین آقاجان‌پور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع، شامگاه دوشنبه در مراسم گرامیداشت شهدای (مراسم تشییع حاج قاسم در کرمان) حماسه ١٧ دی و شهدای حادثه تروریستی ١٣ دی ١٤٠٢ گلزار شهدای کرمان با عنوان لاله های خاکی که در مصلای امام علی (ع) کرمان برگزار شد، گفت : از حاج‌قاسم و شهدای لشکر ۴۱ ثارالله یاد می‌کنیم و آنانی که مردانه در برابر تجاوزات دشمن ایستادند تا اسلام و قرآن و ایران بماند، شهید شدند و اجازه ندادند برای اولین‌بار در تاریخ ایران یک وجب از خاک کشور در اختیار دشمن باقی بماند و این افتخار بزرگی است.

وی با بیان اینکه حاج‌قاسم افتخارش این بود که به عنوان شیعه حضرت علی(ع) نامیده می‌شود، افزود: اینکه انسان عمرش جاودانه و نامش ماندگار می‌شود برای این است که کارش برای خدا باشد.

حجت الاسلام آقاجان‌پور بیان کرد : امسال از بیش از ۳۷ کشور جهان به عنوان زائر به کرمان آمدند و همزمان با ششمین سالگرد سردار سلیمانی، کرمان بیش از ۵۰۰ هزار نفر زائر داشت برای اینکه حاج‌قاسم زندگی خود را وقف دفاع از اسلام، قرآن، نظام اسلامی، عزت و شرف و ناموس این کشور کرد.

وی افزود : حاج‌قاسم و یارانش برای دفاع از مظلومان و محرومان در مقابله با ظالمان و مستکبران به میدان آمدند و حاج‌قاسم در این راه، شب و روز نداشت.

حجت الاسلام آقاجان‌پور، تاکید کرد : این سخن حاج‌قاسم را در یاد داریم که فرمود ما ملت امام حسین (ع) هستیم؛ وقتی به حضرت پیشنهاد کردند که تسلیم شود تا فرزندان و یارانت زنده بمانند و به اسارت برده نشوند، پاسخ دادند که به امیرتان بگویید من فرزند پیغمبر (ص) و علی (ع) و فاطمه (س) هستم و جدم و پدرم و مادرم به من اجازه نمی‌دهند که تسلیم شوم و هیهات من‌الذله‌...

وی گفت: امروز ملت ایران که منطق او منطق قرآن و مرام او، مرام حسینی است، پاسخش به ظالمان و زورگویان و اربابان نظام سلطه این است که ما هرگز و هرگز تسلیم خواسته‌های نامشروع شما نمی‌شویم و ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع، تصریح کرد : دشمنان و بدخواهان و توطئه‌گران ما بدانند که با تهدید و ارعاب و یاوه‌گویی‌ها که می‌کنند ملت ایران هرگز و هرگز تسلیم خواسته‌های نامشروع آنان نخواهد شد.

وی گفت : جا دارد از شهدای حمله وحشیانه رژیم اشغالگر قدس و آمریکای جنایتکار به ایران اسلامی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه یاد کنیم که مردان و زنان و فرزندان بی‌گناه ما کشته شدند، این عزیزان ما به چه گناهی کشته شدند.

حجت الاسلام آقاجان‌پور با تاکید بر اینکه جرم ما و جرم ملت ما چیست که این چنین به ما حمله می‌کنند، اعلام کرد: جرم ملت ما این است که براساس منطق قرآن، قیام و انقلاب کردیم؛ این‌ دشمنان بودند که قبل از انقلاب امر و نهی و دیکته می‌کردند، ما گفتیم می‌خواهیم از زیر سلطه سلطه‌گران بیرون بیاییم و آمدیم.

وی افزود : قرآن به ما می‌فرماید که خداوند هرگز اجازه نمی‌دهد که ظالمان و زورگویان و کافران بر امت اسلامی سلطه‌گری کنند؛ مردم ما قیام و انقلاب کردند و گفتند ما نمی‌خواهیم ظالمان و زورگویان و سلطه‌گران بر مقدرات سیاسی و نظامی و فرهنگی کشور ما حاکم باشند؛ چرا که آمریکا و اربابان نظام سلطه سالیان متمادی بر مقدرات سیاسی و نظامی و اقتصادی این کشور حاکم بودند.

حجت الاسلام آقاجان‌پور، گفت : پس از پیروزی انقلاب، جنگ را بر ما تحمیل کردند، برعلیه این ملت و کشور توطئه کردند، با بمب‌ها و موشک‌هایشان زنان و فرزندان و کودکان بی‌گناه ما را کشتند و ما آن زمان از سلاح‌ ابتدایی لازم برای اینکه از خودمان و کشورمان و ناموس و عزت و استقلال خود دفاع کنیم برخوردار نبودیم.

شایان ذکر است، در مراسم تشییع سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی(در مورخ ۱۷ دی ماه ۱۳۹۸) در شهر کرمان قریب ۶۰ نفر و در چهارمین سالگرد شهادت وی (۱۳ دی ۱۴۰۲) در اثر دو انفجار حمله تروریستی در مسیر گلزار شهدا، تعداد ۹۷ نفر به شهادت رسیدند.

کد مطلب 2166414

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =

آخرین اخبار