جماران نوشت:

یک نماینده مجلس نسبت به رواج تهمت و افترا در فضای سیاسی-اجتماعی کشور هشدار داد و گفت: امام خمینی بر حفظ حرمت و آبرو افراد تاکید داشتند؛ در حالیکه امروز آنچه که در جامعه ما عادی تلقی می‌شود هتک حرمت و اتهام زنی به افراد است.
مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز در مجلس نهم با بیان اینکه حرف زدن از عدالت، انصاف و اخلاق کار ساده ای است این پرسش را مطرح کرد که آیا جامعه ما از غیبت، دروغ و تهمت مبراست؟
وی گفت: مسلمان حق ندارد تهمت بزند و غیبت کند و یا آبروی کسی را بریزد. اما ما در جامعه‌ای زندگی می کنیم که خیلی از این مسائل عادی تلقی می‌شود و آن چه عادی نیست حفظ آبرو و حرمت افراد و جایگاه ها و ارزش‌هاست. در حالیکه امام بزرگوار به کرات بر حفظ حرمت افراد تاکید می‌کردند. اگر به آن باورها و اعتقادات برنگردیم مشکل پیدا خواهیم کرد.
پزشکیان با بیان اینکه اشکالاتی که اکنون در جامعه وجود دارد دو علت می‌تواند داشته باشد در بیان این علت ها گفت: یک علت آن است که ما در مجلس و کمیسیون‌های مختلف قادر نیستیم قوانینی را بنویسیم که پاسخگوی حل مشکلات مردم باشد. دوم اینکه ما قادریم قانون مناسب را تدوین کنیم ولی جسارت و قدرت و انگیزه نظارت بر اجرا را نداریم. در هر دو حالت به نظر من مجلس باید در قبال شرایط جامعه پاسخگو باشد.
وی ادامه داد: همانگونه که حضرت امام فرمودند مجلس در رأس امور است. از این رو اگر قرار است در جامعه اختلافی به وجود نیاید باید همه در برابر قانون سر خم کنند. در این صورت مشکلی پیش نخواهد آمد. مشکل زمانی پیش می‌آید که یکی پیدا می‌شود و خودش را فراتر از قانون می‌بیند. وقتی فردی خودش را فراتر از قانون ببیند و به قانون تمکین نکند اختلافات به وجود می‌آید. اگر قرار باشد در جامعه هر کسی بنا به خواسته خودش عمل کند و به قانون احترام نگذارد، به اندازه تمام افراد جامعه سلیقه و نظر وجود خواهد داشت و نمی‌توان تشخیص داد که حق با کدام سلیقه است.
همچنین محمدرضا باهنر با بیان اینکه امام معتقد بود که شکل حکومت را مردم باید انتخاب کنند و به آن رای بدهند گفت: تعیین شکل و ساختار جمهوری برای حکومت به دلیل اعتقادی بود که ایشان به حضور مردم در صحنه و تعیین سرنوشت مردم به دست خودشان داشت. وی در پاسخ به اینکه مجلس هشتم تا چه حد توانست در پیاده سازی آرمان های امام موفق عمل کند گفت: با تاکید‌ مقام معظم رهبری مسئولین نظام و نهادهای انقلابی همه تلاش کردند تا ارزش‌ها و اصول انقلاب که پایه گذار آنها حضرت امام(ره) بودند زنده بمانند و احیاء شوند.
وی با بیان اینکه ممکن است هر چند وقت یک بار کسانی چالش‌هایی را در برخی از آراء امام خمینی (ره) به وجود آورده باشند،گفت: این جمله همیشه جاوید امام(ره) که فرمودند مجلس در راس امور است مورد تایید همه دلسوزان انقلاب و حقوقدان‌ها است.
این نماینده مجلس تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی طوری طراحی شده است که پارلمان در سطح بالایی است و باید بر کارهای دولت نظارت کند. باهنر با بیان اینکه نظارت در مجلس هشتم نسبتا شاکله‌مند و فرآیندهایش تعریف شده بود، گفت: فکر می‌کنم مجلس هشتم در مجموع توفیق‌های خوبی را نسبت به مجالس قبلی در بخش نظارت داشته است.
وی تصریح کرد: رئیس جمهور به خاطر برداشت‌هایی شخصی که از مسائل دارند با گفتن اینکه مجلس در راس امور نیست چالش ایجاد کرد اما مبنای حقوقی و جایگاه مجلس همانگونه که امام(ره) فرمودند در راس امور است و رهبری هم بر این موضوع تاکید کردند.
29219
کد خبر 216704

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • م ب US ۰۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
    3 0
    سلام باتوجه به قانون اساسی کشورمان واضح که مجلس در راس امور قرا دارد بدلیل انیکه هم تصویب قوانین و لوایح در مجلس صورت میگیرد و نطارت بر اجرای آن باید توسط نمایندگان صورت گیرد ولی چرا در مجلس قبل این موضوع توسط ریئس جمهور محترم بیان شد!!! فکر میکنم با توجه به ضعف های مدیریتی کابینه دولت بردن مجلس به این دعواها و گرفتن وقت مجلس و نمایندگان بخاطر کاهش نطارت مجلس بوده تا بدین طریق دولت ضعف های خود را بپوشاند امیدوارم نمایندگان حاضر ذکاوت خوبی بخرج دهند و قاطی این بازیهای دولت ها نشوند و وظایف قانونی خود را بدرستی انجام دهند . با داشتن مجلسی پویا کشوری آباد خواهیم داشت امیدوارم دست در دست هم دهیم به مهر و کشور خویش را کنیم آباد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین