به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه مراسم شهید سامر شریعت مدار نخستین شهید امنیت وزرات جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش اخیر قیمت گوشت قرمز گفت: در روزهای گذشته قیمت گوشت بیش از حد انتظار افزایش یافت، اما این موضوع به علت هیجانات آزادسازی قیمتهاست. با تدابیر اتخاذشده، طی یکی دو روز آینده قیمتها تعدیل شده و به نرخ منطقی و ارشادی بازخواهد گشت.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: غلامرضا نوری قزلجه با اشاره به اجرای گسترده طرح کالابرگ الکترونیک افزود: در ده روز گذشته بیش از ۶۰ میلیون نفر کالابرگ دریافت کردند که تقاضای سنگینی را به بازار وارد کرد. با وجود این حجم تقاضا، تأمین، تدارک، حملونقل و عرضه کالاهای اساسی در سراسر کشور بدون مشکل انجام شد.
وزیر جهاد کشاورزی همچنین گفت: برای ماه رمضان و سال نو نیز تمهیدات لازم اندیشیده شده است و وفور کالاهای اساسی ادامه خواهد داشت.
۲۲۳۲۲۵





نظر شما