تاکید بر  تامین اقلام غذایی  انبارها و سردخانه های دانشگاه فرهنگیان لرستان

جلسه شورای فرهنگی و همچنین کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان استان لرستان با حضور رئیس دانشگاه استان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، رؤسای پردیس ها و مراکز و همچنین کارشناسان فرهنگی و دانشجویی در مدیریت دانشگاه فرهنگیان استان لرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، در این جلسه ابتدا مهتاب چنگایی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان ضمن تسلیت شهدای مدافع امنیت و سایر هموطنان عزیز کشورمان در اغتشاشات و حملات تروریستی اخیر که به وسیله اسرائیل و آمریکای جنایت کار در کشور انجام شددر راستای اهمیت برنامه ها و فعالیت های فرهنگی دانشگاه به ایراد سخن پرداخت.

در ادامه اعضای شورای فرهنگی دانشگاه در خصوص برنامه ها و مناسبت های دهه فجر و یوم الله 22 بهمن، برگزاری جشن نیمه شعبان، تعیین و تکلیف جشنواره هایی که قرار است در آینده در دانشگاه برگزار شود و همچنین حوادث اخیر کشور و نقش دانشگاه فرهنگیان برای خنثی سازی نقشه های شوم دشمن در این حملات تروریستی به بحث و گفتگو پرداختند.

گفتنی است؛ در حاشیه این جلسه کمیته تغذیه دانشگاه نیز تشکیل شد که در این جلسه مقرر گردید با شروع امتحانات نیم سال اول دانشجویان اقلام اساسی غذایی مورد نیاز انبارها و سردخانه های پردیس ها و مراکز تهیه و تامین شود و نظارت دقیقی بر تاریخ انقضاء مواد غذایی انجام گردد.  

کد مطلب 2171039

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین